Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.03.2024.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 12 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2021–2025 гг.
  • Презентация 'Krēmu pagatavošana, to raksturojums', 1.
  • Презентация 'Krēmu pagatavošana, to raksturojums', 2.
  • Презентация 'Krēmu pagatavošana, to raksturojums', 3.
  • Презентация 'Krēmu pagatavošana, to raksturojums', 4.
  • Презентация 'Krēmu pagatavošana, to raksturojums', 5.
  • Презентация 'Krēmu pagatavošana, to raksturojums', 6.
  • Презентация 'Krēmu pagatavošana, to raksturojums', 7.
  • Презентация 'Krēmu pagatavošana, to raksturojums', 8.
  • Презентация 'Krēmu pagatavošana, to raksturojums', 9.
  • Презентация 'Krēmu pagatavošana, to raksturojums', 10.
  • Презентация 'Krēmu pagatavošana, to raksturojums', 11.
  • Презентация 'Krēmu pagatavošana, to raksturojums', 12.
  • Презентация 'Krēmu pagatavošana, to raksturojums', 13.
  • Презентация 'Krēmu pagatavošana, to raksturojums', 14.
  • Презентация 'Krēmu pagatavošana, to raksturojums', 15.
  • Презентация 'Krēmu pagatavošana, to raksturojums', 16.
  • Презентация 'Krēmu pagatavošana, to raksturojums', 17.
  • Презентация 'Krēmu pagatavošana, to raksturojums', 18.
  • Презентация 'Krēmu pagatavošana, to raksturojums', 19.
  • Презентация 'Krēmu pagatavošana, to raksturojums', 20.
  • Презентация 'Krēmu pagatavošana, to raksturojums', 21.
  • Презентация 'Krēmu pagatavošana, to raksturojums', 22.
  • Презентация 'Krēmu pagatavošana, to raksturojums', 23.
Фрагмент работы

Sasniedzamais rezultāts:
Mācību procesa rezultātā sagatavot konditora palīgu, kurš pilda darba uzdevumus konditorejas vai ēdināšanas uzņēmumā atbilstoši konditora norādījumiem. Apgūt teorētiskās zināšanas spēt pielietot praktiskas nodarbībās.
Uzdevumi:
Apgūt zināšanas, prasmes un kompetences. Izvērtēt un veikt savu darba uzdevumu, nodrošinot saistīto resursu racionālu izmantošanu. Atbildīgi apzināt tehnoloģisko iekārtu, aprīkojuma un inventāra gatavību ražošanas procesiem. Ievērot higiēnas prasības ražošanas procesos atbilstoši normatīvo aktu prasībām. Precīzi ievērot tehnoloģiskās dokumentācijas prasības un tehnoloģisko procesu secību. Pieņemt izejvielas atbilstoši norādījumiem. Precīzi svērt un dozēt produktus/izejvielas, ievērojot receptūru nosacījumus. Veikt produktu/izejvielu pirmapstrādi atbilstoši darba uzdevumam. Ievērot un kontrolēt katras produktu grupas uzglabāšanas režīmus un kvalitāti dažādos termiņos. Izvērtēt produktu/izejvielu kvalitāti, izmantojot organoleptiskās/ sensorās vērtēšanas metodes. Sagatavot produktus/izejvielas ražošanas procesam atbilstoši darba uzdevumam. Atbildīgi sagatavot dažādu desertu gatavošanai nepieciešamos produktus/izejvielas un materiālus. Gatavot un noformēt desertus, ievērojot receptūras nosacījumus un konditora norādījumus. Sagatavot pasūtījumu un nodrošināt gatavo izstrādājumu un starpproduktu nodošanu noliktavā vai realizācijai. Sagatavot atbilstošu iepakojumu un materiālu, precīzi ievērojot higiēnas prasības. Iepakot uzglabāšanai vakuumā un speciālajos iepakojumos starpproduktus un gatavos izstrādājumus. …

Atlants