Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
6,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:285602
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 27.01.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 25 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Apzīmējumu saraksts    3
  Ievads    6
1.  ĒDINĀŠANAS UZŅĒMUMU TEORĒTISKIE ASPEKTI    10
1.1.  Ēdināšanas uzņēmumu tipi (veidi) to klasifikācija    10
1.2.  Ēdināšanas uzņēmumu nozīme un uzdevumi    13
1.3.  Ēdināšanas uzņēmumu nozare Latvijā    15
2.  ĒDINĀŠANAS UZŅĒMUMU PAKALPOJUMU PIEDĀVĀJUMS UN TĀ RAKSTURO-JUMS    19
2.1.  Ēdināšanas uzņēmumu pakalpojumu piedāvājums Rēzeknes pilsētā    19
2.2.  Ēdināšanas uzņēmumu pakalpojumu piedāvājums Ludzas pilsētā    21
2.3.  Pakalpojumu piedāvājumu salīdzinošā analīze    21
3.  ĒDINĀŠANAS UZŅĒMUMU PIEDĀVĀJUMA NOVĒRTĒJOŠAIS PĒTĪJUMS RĒZEKNES UN LUDZAS PILSĒTĀS    25
3.1.  Pētījuma programmas pamatojums    25
3.2.  Pētījuma rezultāti    26
  Secinājumi un priekšlikumi    31
  Izmantoto avotu un literatūras saraksts    32
  Kopsavilkums    35
  Pielikumi    37
Фрагмент работы

SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI
Galvenie secinājumi:
1. Ēdienu kvalitāti var izdalīt, kā galveno kritēriju, kurš nosaka klientu apmierinātību, līdz ar to nodrošinot visus procesus, kurus ir jāveic ēdināšanas uzņēmumam.
2. Nepastāv vienota klasifikācija ēdināšanas uzņēmumiem, tāpēc tie var brīvi variēt ar savu kla-sifikāciju un piedāvāto pakalpojumu klāstu.
3. Satistiski nozīmīga daļa Ludzas un Rēzeknes ēdināšanas uzņēmumu neatbilst savai klasifi-kācijai.
4. Satistiski nozīmīga respondetu daļa atzīmēja, ka gan Ludzas, gan Rēzeknes pilsētu ēdināša-nas uzņēmumus piedāvātais ēdienu sortiments varētu būt plašāks/labāks/ekskluzīvāks.
5. Galvenais kritērijs pēc kura tiek izvēlēts ēdināšanas uzņēmums Rēzeknes un Ludzas pilsētās ir ēdiena kvalitāte.
Priekšlikumi:
1. Nozares speciālistiem, nepieciešams veikts padziļinātus pētījumus par ēdināšanas uzņēmumu pakalpojumu piedāvājumu, sīkāk apskatot ēdināšanas uzņēmumu īpatnības, piedāvāto ēdienu sortimentu, uzņēmuma atmosfēru, telpas u.c. faktorus. Šie dati dos precīzāku informāciju par to, kāpēc ēdināšanas uzņēmumi neatbilst savai klasifikācijai un identificēs to, ko vajadzētu uzlabot katra uzņēmuma darbībā.
2. Tūrisma informācijas centriem regulāri jāveic ēdināšanas uzņēmumu pakalpojumu kvalitātes novērtējumus un šos rezultātus jāsniedz gan pašiem uzņēmumiem, gan japublicētē presē, re-zultātā ēdināšanas uzņēmumi uzlabos savu pakalpojumu piedāvājumu kvalitāti, kura apmie-rinās klientus.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −7,98 €
Комплект работ Nr. 1352008
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация