Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:240031
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.01.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Vispārējas ziņas par uzņēmumu    4
2.  Personāls    7
2. 1.  SIA „Hotel Rīga” struktūra    7
2. 2.  Darbinieku atlase, pieņemšana darbā    8
2. 3.  Iekšējās kārtības noteikumi    9
2. 4.  Instruktāžas un apmācība, darba aizsardzības un higiēnas noteikumi    10
3.  Vadības darba plānošana    13
3. 1.  Vadības darba plānošana un organizēšana    13
3. 2.  Komunikācija starp dienestiem, ražošanas dinamika, darba ražīgums    13
4.  Kvalitātes standarti uzņēmumā    15
4. 1.  ĒU rokasgrāmata, līgumu slēgšana ar pakalpojumu sniedzējiem    15
4. 2.  Kvalitātes rokasgrāmata viesnīcā    16
4. 3.  Ataujas apmeklētāju viedokļu noteikšanai    17
5.  Mārketinga pasākumi    18
5. 1.  Reklāma    18
5. 2.  Sabiedriskās attiecības    19
6.  Sadarbība ar citiem uzņēmumiem un organizācijām    20
7.  Finanšu vadība    21
8.  Individuālais uzdevums    23
8. 1.  Aptaujas anketas uzņēmuma vadītājai    23
8. 2.  Aptaujas anketas uzņēmuma darbiniekiem    23
8. 3.  Aptaujas anketas tūristiem    24
  Secinājumi    26
  Izmantotā literatūra    27
Фрагмент работы

Prakses mērķis – nostiprināt iegūtās zināšanas, papildināt un nostiprināt praktiskā iemaņas.
Prakse uzdevumi:
apgūt ēdināšanas, viesnīcu vadību un darba organizāciju;
iespēju robežās veikt atsevišķas vadības izpildfunkcijas;
analizēt uzņēmuma vadības darbu.
Prakses atskaite sadalīta 7 daļās ar apakšnodaļām:
1.nodaļa sniedz vispārējas ziņas par uzņēmumu – raksturojumu, vietu skaitu, sniegtajiem pakalpojumiem, mērķa grupu u. C.;
2.nodaļā aprakstīts personāls – organizatoriskās struktūras, darbinieku atlase, darba aizsardzības un higiēnas noteikumi, iekšējās kārtības noteikumi, instruktāžas un apmācība;
3.nodaļa ir par vadības darba plānošanu un organizēšanu, ražošanas potenciālu un dinamiku, plānošanas periodiem, to izvērtējumu, atzinībām un sodiem;
4.nodaļā ir aprakstīti kvalitātes standarti uzņēmumā – tehniskā dokumentācija, paškontroles rokasgrāmata, līgumu slēgšana ar pakalpojumu sniedzējiem, kvalitātes rokasgrāmata, aptaujas apmeklētāju viedokļa noskaidrošanai;
5.nodaļa ir par mārketinga pasākumiem – reklāmu un sabiedriskajām attiecībām;
6.nodaļā ir par sadarbību ar citiem uzņēmumiem;
7.nodaļā ir aprakstīta finansu vadība – mainīgās un fiksētās izmaksas, cenu kalkulācijas, cenu ietekmes faktori, atlaižu veidi;
8.nodaļa ir individuālais darbs – anketu izvērtēšana par svešvalodu zināšanu līmeni un kvalifikāciju uzņēmumā pēc to izdalīšanas un apkopošanas.
Darba beigās ir izdarīti secinājumi un sniegti priekšlikumi.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация