Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
14,20 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:205393
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.01.2012.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    4
1.  Ēdināšanas uzņēmuma raksturojums    5
2.  Apmeklētāju skaita aprēķins    6
3.  Sortimenta minimuma sastādīšana    9
4.  Porciju skaita aprēķins    10
5.  Ēdienkartes sastādīšana    13
6.  Ēdienu tehnoloģisko karšu izstrāde    15
6.1.  ehnoloģiskā karte Nr. 1    16
6.2.  Tehnoloģiskā karte Nr. 2    18
6.3.  Tehnoloģiskā karte Nr. 3    20
6.4.  Tehnoloģiskā karte Nr. 4    22
6.5.  Tehnoloģiskā karte Nr. 5    24
6.6.  Tehnoloģiskā karte Nr. 6    26
6.7.  Tehnoloģiskā karte Nr. 7    28
6.8.  Tehnoloģiskā karte Nr. 8    30
6.9.  Detalizēts apraksts Nr. 1    32
6.10.  Detalizēts apraksts Nr. 2    34
7.  Ēdiena izejvielu izmaksu aprēķins (kalkulācija)    35
8.  Ēdienu kvalitātes izvērtējums    36
9.  Dienā nepieciešamo izejvielu daudzuma aprēķins    39
10.  Izejvielu prečziniskais raksturojums    49
  Kopsavilkums    52
  Izmantotā literatūra    53
Фрагмент работы

KOPSAVILKUMS
Uzņēmuma izveidei ir nepieciešama ideja, kas spētu piesaistīt klientu, un šīs idejas dzīvotspējas analīze. Ja nākotnes vīzija par uzņēmumu ir veiksmīgi realizējama, tad nepieciešams veikt pakāpenisku uzņēmuma projekta izstrādi. Taču bieži gadās, ka uzņēmuma vadītājs nav zinošs viesmīlības nozarē un tiek pārkāptas daudzas likumdošanas normas vai tehnoloģiskais process nenorit īsti veiksmīgi, nesot uzņēmējam tikai zaudējumus.
Mūsdienās nozīmīgs faktors ir patērētāju attieksme pret piedāvāto produktu — visbiežāk no uzņēmuma gaida precīzu un nepārprotamu rīcību. Kvalitatīvu gala rezultātu spēj nodrošināt pastāvīga materiālu un procesa kontrole, ilgstošā laika periodā.
Darbā ir izstrādāta kafejnīcas „Cinītis” tehnoloģiskā procesa dokumentācijas analīze. Izstrādāta vasaras sezonas ēdienkarte ar vasarīgu ēdienu piedāvājumu un dzērieniem. Piedāvātie ēdieni ir gan vārīti, gan sautēti, gan cepti. Ēdienkarte ir interesanta, jo ir daudzveidīgs piedāvājums.
Lai pavāriem atvieglotu darbu ir izstrādātas tehnoloģiskās kartes un ēdienu detalizēti apraksti, kur norādītas sastāvdaļas un to nepieciešamais daudzums.
Ēdināšanas uzņēmums „Cinītis” ir rūpīgi pārdomājis un izstrādājis ēdienkarti, rūpīgi izpētot mērķgrupas un savu vietu tirgū.
Izstrādājot dokumentāciju ēdināšanas uzņēmumam, autore guva zināšanas, kas noderēs veidojot turpmāko karjeru.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация