Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:402478
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 10.07.2012.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Darba mērķis   
  Darba tehniskās izpildes norādījumi   
  Ievads    7
1.  Ēdināšanas uzņēmuma raksturojums    7
1.1.  Ēdināšanas uzņēmuma izveides nepieciešamības raksturojums    7
1.2.  Uzņēmuma tips, veids, atrašanās vieta    7
1.3.  Apmeklētāju sastāva raksturojums    7
1.4.  Vietu skaits apmeklētāju zālē un citās zālēs    7
1.5.  Uzņēmuma darba laiks un virtuves darba laiks    7
1.7.  Apmeklētāju zāles interjera raksturojums    8
1.8.  Apkalpošanas veids, īss apkalpošanas organizācijas raksturojums    8
2.  Apmeklētāju skaita aprēķins    9
3.  Sortimenta minimuma sastādīšana    11
3.1.  Sastādīt sortimenta minimumu    11
3.2.  Konkretizēt ēdiena nosaukumus    12
4.  Porciju skaita aprēķins    14
5.  Ēdienkaršu sastādīšana    16
5.1.  Izvēles ēdienkartes sastādīšana    16
6.  Ēdienu tehnoloģisko karšu izstrāde    18
7.  Kalkulācija    37
8.  Ēdiena kvalitātes izvērtējums    38
9.  Dienā nepieciešamo izejvielu daudzumu aprēķins    40
10.  Izejvielu prečziniskais raksturojums    53
  Kopsavilkums    53
Фрагмент работы

Ievads
Ēdināšanas uzņēmumiem mūsdienās ir ļoti liela loma mūsu ikdienā. Uz šādiem uzņēmumiem cilvēki dodas dažādu iemeslu pēc, lai remdētu savu izsalkumu, atpūstos. Ēdināšanas uzņēmumi bieži vien ir kā satikšanās vieta, uzņēmējiem, draugiem, senām paziņām. Lai uzņēmumā viesi atgrieztos atkal un atkal ir jārūpējas par gardu maltīti un mājīgu gaisotni uzņēmumā.
Ēdienkarte ir viena no svarīgākajām lietām uzņēmumā, gan tās saturs, gan izskats, var atspoguļot uzņēmuma veidu, specifiku un kvalitāti. Šī kursa darba ietvaros arī ir jāizveido ēdienkarte. Autore ēdienkarti ir veidojusi tā, lai būtu ēdienu dažādība. Šī ēdienkarte atspoguļo to, ka šī kafejnīca piedāvā vienkāršu ēdienu, autore neaizraujas ar šikiem, glauniem un dārgiem ēdieniem. Kafejnīcas mērķis ir likt viesiem justies kā mājās, un piesaistīt viesus ar to, lai tie brauktu atkal, un atkal.
Kafejnīcas tehnoloģiskā procesa izstrādē tika ņemta vērā autores dažādā pieredze šajā jomā. Autore ir nonākusi pie secinājumiem, ka, lai uzņēmums būtu strādāt spējīgs un apmeklētāju pilns, ir jābūt atsaucīgiem, čakliem un laipniem darbiniekiem, mājīgai un nenospiedošai gaisotnei, lai viesis jūtas ērti. Jābūt pārskatāmai un gaumīgai ēdienkartei, gardiem un skaisti noformētiem ēdieniem. Un ļoti svarīga ir arī sakārtota grāmatvedība.
Lai izveidotu labu un ienesīgu uzņēmumu ir jāņem vērā visi šie punkti, un arī pieredze kāda gūta dzīves laikā pašam uzņēmuma veidotājam.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация