Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
21,48 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:589437
 
Оценка:
Опубликованно: 21.02.2014.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 8 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Bistro „Saule” izveides ekonomiskais pamatojums un raksturojums    4
2.  Izejvielu uzglabāšana bistro „Saule”    14
2.1.  Gaļas un zivju noliktava    14
2.2.  Piena, piena produktu, taukvielu, rauga un pildīto konditorejas izstrādājumu noliktava    15
2.3.  Sausā noliktava    16
2.4.  Auksto bezalkoholisko dzērienu noliktava    21
2.5.  Dārzeņu, zaļumu, augļu, ogu un sēņu noliktava    22
3.  Ražošanas telpu raksturojums un aprēķini bistro „Saule”    26
3.1.  Sakņu ceha raksturojums un aprēķins    26
3.2.  Karstā ceha raksturojums un aprēķins    29
3.3.  Aukstā ceha raksturojums un aprēķini    39
4.  Sadales un apmeklētāju telpu raksturojums un aprēķins bistro „Saule”    45
5.  Trauku mazgāšana bistro „Saule”    52
6.  Palīgtelpu raksturojums un aprēķini    55
7.  Tehnoloģiskā projekta skice    57
8.  Ražošanas procesa apraksts    61
  Secinājumi un priekšlikumi    65
  Izmantotā literatūra    66
Фрагмент работы

Bistro „Saule” apmeklētāju zāles trauku mazgātuve (12) tiks izvietota blakus apmeklētāju zālei (14) un netālu no sadales. Tādejādi traukus no apmeklētāju zāles varēs ātrāk nogādāt līdz trauku mazgātuvei, nomazgāt un atgriezt atpakaļ sadalē. Līdz ar to apmeklētāju zāles trauku mazgātuvē tiks izvietots galds ar atveri (44), uz kura varēs novietot traukus un atbrīvot tos no atkritumvielām, jo zem galda atradīsies atkritumu tvertne. Pēc tam traukus ievietos priekšmazgāšanas galdā (45) un noskalos. Tad trauki tiek ievietoti kupola trauku mazgāšanas mašīnā (46) un nomazgāti. Kad trauki nomazgāti tos novieto uz pēcmazgāšanas galda (47), lai notecinātu ūdeni. Pēc tam, kad traukiem notecināts ūdens, tad tos ar visu kaseti ievieto speciālā kasešu turētāja galdiņā (48), lai nožāvētu. Toties nožāvētos traukus uzglabās sastatņu plauktos (49).
Apmeklētāju telpas
Bistro „Saule” apmeklētāju ieeja (III) paredzēta no sānu malas, kur ieejas priekštelpā tiks izvietotas 2 apmeklētāju tualetes, kur viena paredzēta sievietēm (16), bet otra paredzēta vīriešiem (15). Savukārt apmeklētāju zālē (14) tiks izvietoti 25 galdiņi (65), 25 drēbju pakaramo statīvi (66) un 100 krēsli (64).

SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI
1. Bistro „Saule” atradīsies izdevīgā vietā, jo ar reklāmas un īpašo piedāvājumu palīdzību kā mērķgrupu spēs piessaistīt ne tikai Olaines pilsētas centra iedzīvotājus, bet arī Olaines pagasta iedzīvotājus un garāmbraucējus.
2. Bistro „Saule” vidējā noslodze būs 54 %, kas ir labs noslodzes rādītājs nelielas pilsētas ēdināšanas uzņēmumam.
3. Bistro „Saule” vislielākā apmeklētāju plūsma būs pusdienlaikā no 13:00 līdz 14:00, bet vismazākā apmeklētāju plūsma būs bistro beidzot darbu, tas ir, no 19:00 līdz 20:00.
4. No bistro „Saule” kopējā aizņemtā laukuma vislielāko laukumu aizņems apmeklētāju telpas.
5. Ēdināšanas uzņēmuma ražošanas procesā tiks ievērotas tīrās un netīrās plūsmas, nodrošinot to nekrustošanos.
6. Ēdināšanas uzņēmumam jāsamazina nelietderīgais laukums, apsverot gaiteņu lietderību.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация