-
Biznesa plāns restorānam
Nr. | Название главы | Стр. |
2. | Kopsavilkums | 4 |
3. | Uzņēmuma un nozares raksturojums | 5 |
3.1. | Nozares raksturojums | 8 |
3.2. | Uzņēmējdarbības misija un mērķi | 10 |
3.3. | Faktori, kas ietekmēs uzņēmuma darbību | 11 |
4. | Preces raksturojums | 13 |
5. | Noieta tirgus pētījumi un analīze | 14 |
5.1. | Tirgus segmentācijas pazīmes | 14 |
6. | Konkurenti un konkurences priekšrocības | 18 |
7. | Mārketinga plāns | 22 |
7.1. | Preču politika | 22 |
7.2. | Cenu politika | 23 |
7.3. | Noieta politika | 24 |
7.4. | Komunikācijas politika | 24 |
8. | Ražošanas un organizatoriskais plāns | 26 |
8.1. | Ražošanas plāns | 26 |
8.2. | Organizatoriskais plāns | 35 |
9. | Finanšu plāns | 37 |
9.1. | Naudas plūsma 2007. gadam | 37 |
9.2. | Bilance | 38 |
9.3. | Peļņas-zaudējumu aprēķins | 39 |
9.4. | Bilance | 40 |
10. | Finansēšanas stratēģija | 41 |
11. | Potenciālie riski | 43 |
12. | PIELIKUMI | 45 |
Biznesa plāns ir rūpīgi sagatavots dokuments, kurā izklāstīta plānotās komercdarbības būtība, uzņēmējdarbības mērķi, ieskicētas darbības šo mērķu sasniegšanai, kā arī ievērota tā atbilstība lasītāja izvirzītajām prasībām. Biznesa plāns ir mūsu iecerētā uzņēmuma apraksts, pēc kura mēs veidosim savu uzņēmumu.
Biznesa plānu vajadzētu sastādīt pašam uzņēmējam, jo tas ļaus uzņēmējam par savu uzņēmumu zināt vairāk par visiem. Biznesa plāna struktūra var atšķirties atkarībā no tā, kāda veida uzņēmumu dibinās, piemēram, pakalpojumu sfēras mazais uzņēmums, mazumtirdzniecības uzņēmums u.c., kā arī no mērķa – kredīta saņemšanai.
Mana ideja bija izveidot restorānu Daugavpilī. Kāpēc tieši Daugavpilī? Uzskatu, ka tā ir pilsēta, kurā vēl nav daudz labu restorānu ar garšīgiem un kvalitatīviem ēdieniem, bet ir daudz patērētāju, kas apmeklē restorānus. Tirgus situācija ir izveidojusies tā, ka pilsētā ir ātrās apkalpošanas restorāni, ēdnīcas un kafejnīcas, bet restorānu izvēla nav liela, tāpēc mana doma bija izveidot restorānu.
Mana restorāna izveidošanas datums varētu būt 2006. gada beigas un 2007. gada sākums. Ir ieplānots, ka restorāns tiks atvērts 2007. gada februārī.
Restorāna komercdarbības formu izvēlējos Sabiedrību ar ierobežotu atbildību (SIA), jo tā ir vispopulārākā komercdarbības forma un, pēc manām domām, tā ir visvienkāršākā restorānam. Uzņēmuma nosaukums būs Sabiedrība ar ierobežotu atbildību (SIA) „Jezh&Co”, bet restorāna nosaukums pagaidām nav izdomāts, tāpēc biznesa plānā savu restorānu es atzīmēšu ar nosaukumu „Y”
Lai varētu atvērt restorānu, ir nepieciešams finansējums. SIA „Jezh&Co” restorāna finansēšanai: pamatlīdzekļiem, saimnieciskās darbības izdevumiem u.c. izdevumiem, būs nepieciešami Latvijas komercbankas naudas līdzekļi. Kredītu ir paredzēts atmaksāt 10 gadu laikā. Ēka, kurā notiks komercdarbība, būs viena no īpašnieku vecākiem pirkta, bet uzņēmums to varēs izmantot savām vajadzībām bez īres maksas.
Restorānam būs 3 īpašnieki, kas arī strādās šajā uzņēmumā un vadīs restorānu, sekos notiekošajai darbībai un veidos pozitīvu restorāna tēlu. Kopumā restorāna pirmajā darbības gadā strādās 11 darbinieki, bet ir arī iespējama kolektīva palielināšana, viss r atkarīgs no tā, cik ātri restorāns ieies tirgū un kļūs atpazīstams un klientu apmeklējams. Pirmajā darbības gadā uzņēmumam nebūs sava jurista, bet uzņēmums konsultēsies juridiskajos jautājumos juridiskajos birojos. Biznesa plāns ir izstrādāts topošajiem uzņēmējiem un to ir paredzēts realizēt tuvākajā laikā. …
Biznesa plāns, kurš ir izstrādāts pēc visiem ekonomiskajiem noteikumiem. Kā arī biznesa plānā ir grāmatvedības daļa - naudas plūsma, peļņas-zaudējuma aprēķins, bilance. Pielikumā-CV, konkurentu foto, ēdienkarte
- Biznesa plāns
- Biznesa plāns
- Biznesa plāns restorānam
-
Ты можешь добавить любую работу в список пожеланий. Круто!Biznesa plāns
Бизнес план для университета15
-
Biznesa plāns
Бизнес план для университета24
-
Uzņēmuma biznesa plāns
Бизнес план для университета10
-
Radio "Boss" biznesa plāns
Бизнес план для университета14
-
Komercdarbības (biznesa) plāns SIA "Bicepss"
Бизнес план для университета44