-
Biznesa plāns restorānam
Nr. | Название главы | Стр. |
1. | Kopsavilkums | |
2. | Uzņēmuma apraksts | |
3. | Uzņēmuma mērķi | |
4. | Uzņēmumu misija | |
5. | Uzņēmuma veiksmes atslēga | |
6. | Pakalpojumu apraksts | |
7. | Mārketinga plāns | |
8. | Peļņas uzlabošanas metodes | |
9. | Reklāma | |
10. | Kopsavilkums par personālu | |
11. | Kopējā nepieciešamā naudas resursu summa. 1.tab. | |
12. | Kredīta dzēšanas shēma. 2.tab. | |
13. | Pirmseksplutācijas izdevumi. 3.tab. | |
14. | Eksplutācijas izdevumi. 4.tab. | |
15. | Kopējie ienākumi no restorāna apmeklējuma. 5.tab. | |
16. | Ienākumu prognozē. 6.tab. | |
17. | Peļņas plāns 7.tab. | |
18. | Finanšu plāns 8.tab. | |
19. | Riski | |
20. | Rezultātu tabula un secinājumi. 9.tab. |
Veicot restorānu tirgus analīzi Latvijā, liekot akcentu uz Rīgas restorāniem, tika pieņemts lēmums jauna restorāna „EL MASARY” atvēršanā Rīgas centrā, kas tiks balstīts uz ēģiptiešu stilu un ēdienu tradīcijām, kas ļaus cilvēkiem justies tā it kā viņi būtu devušies nelielā ceļojumā uz Ēģipti un izbaudījuši labākos ēģitiešu nacionālās virtuves ēdienus. „EL MASARY” atšķirsies no citiem restorāniem ar savu interjeru, ērtu atrašanāš vietu, kā arī tiks aprīkota autostāvvieta klientu automašīnām, būs daudzveidīga ēdienu, uzkodu, desertu un dzērienu izvēle, patīkamām cenām un augstu apkalpošanas līmeni, kas palīdzēs restorānam paaugstināt reputāciju un piesaistīt vairāk klientu.
Izpētot šobrīd esošo situāciju nekustamo īpašumu tirgu tika pieņemts lēmums telpu pirkšanai priekš restorāna, kuru kopējā platība ir 400 m2. No tiem 100 m2 aizņems virtuve, 20 m2 garderobe, 10 m2 WC, 30 m2 ofisa telpai, pārējā 240 m2 platība klientu apkalpošanai, kas tiks paredzēta 140 cilvēku apkalpošanai.
Restorāns būs atvērts klientiem katru dienu no 10:00 līdz 23:00. Restorāna personāls sastāvēs no : šefpavārs, 2 pavāri, 2 pavāra palīgi, administrators, grāmatvedis, 4 oficianti, 2 bārmeņi, 2 apsargi, garderobes darbinieks, apkopēja. Personāls strādās pēc iepriekš sastādīta grafika. Personāla sastāvs ir sākuma stādijā, vēlāk attīstības laikā iespējams tiks pieņemti vēl jauni darbinieki.
Pirmais restorāna gads tiks vērsts uz rekonstrukciju, aprīkojumu un daudzām reklāmām, kas palīdzēs pievilināt klientus. Savukārt, otrais gads tiks veltīts dažādiem pārsteigumiem, atlaidēm un orientēsies vairāk uz klientu piesaisti. Turpmāk izveidosies pastāvīgo klientu skaits, kuri savukārt arī reklāmes restorānu, kā arī darbosies ārējas reklāmas, tādas kā avīzēs, televīzijā, radio un arī reklāmas baneri uz ielām.
Restorāna atvēršanai un veiksmīgai darbībai balstoties sākuma proektēšanu tika aprēķināta nepieciešamā summa 450 000 ls. Šī summa tiks ņemta kredītā uz 10 gadiem ar procentu likmi 9% gadā. Kredīta pamatsummas atmaksa sākas no 3.gada, kad tiks izmaksāti 7% no pamatsummas. Tālāk ikgada maksājumi pieaugs par 8%.…
Biznesa plāns ekskluzīvam restorānam Ēģiptes stilā. Uzrakstīts pēc UNIDO standartiem un iegūta atzīme 9.
- Biznesa plāns
- Biznesa plāns
- Biznesa plāns restorānam
-
Ты можешь добавить любую работу в список пожеланий. Круто!Biznesa plāns
Бизнес план для университета15
-
Biznesa plāns
Бизнес план для университета24
-
Uzņēmuma biznesa plāns
Бизнес план для университета10
-
Radio "Boss" biznesa plāns
Бизнес план для университета14
-
Komercdarbības (biznesa) plāns SIA "Bicepss"
Бизнес план для университета44