Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
6,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:518498
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.04.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  Kopsavilkums   
2.  Uzņēmuma apraksts   
3.  Uzņēmuma mērķi   
4.  Uzņēmumu misija   
5.  Uzņēmuma veiksmes atslēga   
6.  Pakalpojumu apraksts   
7.  Mārketinga plāns   
8.  Peļņas uzlabošanas metodes   
9.  Reklāma   
10.  Kopsavilkums par personālu   
11.  Kopējā nepieciešamā naudas resursu summa. 1.tab.   
12.  Kredīta dzēšanas shēma. 2.tab.   
13.  Pirmseksplutācijas izdevumi. 3.tab.   
14.  Eksplutācijas izdevumi. 4.tab.   
15.  Kopējie ienākumi no restorāna apmeklējuma. 5.tab.   
16.  Ienākumu prognozē. 6.tab.   
17.  Peļņas plāns 7.tab.   
18.  Finanšu plāns 8.tab.   
19.  Riski   
20.  Rezultātu tabula un secinājumi. 9.tab.   
Фрагмент работы

Veicot restorānu tirgus analīzi Latvijā, liekot akcentu uz Rīgas restorāniem, tika pieņemts lēmums jauna restorāna „EL MASARY” atvēršanā Rīgas centrā, kas tiks balstīts uz ēģiptiešu stilu un ēdienu tradīcijām, kas ļaus cilvēkiem justies tā it kā viņi būtu devušies nelielā ceļojumā uz Ēģipti un izbaudījuši labākos ēģitiešu nacionālās virtuves ēdienus. „EL MASARY” atšķirsies no citiem restorāniem ar savu interjeru, ērtu atrašanāš vietu, kā arī tiks aprīkota autostāvvieta klientu automašīnām, būs daudzveidīga ēdienu, uzkodu, desertu un dzērienu izvēle, patīkamām cenām un augstu apkalpošanas līmeni, kas palīdzēs restorānam paaugstināt reputāciju un piesaistīt vairāk klientu.
Izpētot šobrīd esošo situāciju nekustamo īpašumu tirgu tika pieņemts lēmums telpu pirkšanai priekš restorāna, kuru kopējā platība ir 400 m2. No tiem 100 m2 aizņems virtuve, 20 m2 garderobe, 10 m2 WC, 30 m2 ofisa telpai, pārējā 240 m2 platība klientu apkalpošanai, kas tiks paredzēta 140 cilvēku apkalpošanai.
Restorāns būs atvērts klientiem katru dienu no 10:00 līdz 23:00. Restorāna personāls sastāvēs no : šefpavārs, 2 pavāri, 2 pavāra palīgi, administrators, grāmatvedis, 4 oficianti, 2 bārmeņi, 2 apsargi, garderobes darbinieks, apkopēja. Personāls strādās pēc iepriekš sastādīta grafika. Personāla sastāvs ir sākuma stādijā, vēlāk attīstības laikā iespējams tiks pieņemti vēl jauni darbinieki.
Pirmais restorāna gads tiks vērsts uz rekonstrukciju, aprīkojumu un daudzām reklāmām, kas palīdzēs pievilināt klientus. Savukārt, otrais gads tiks veltīts dažādiem pārsteigumiem, atlaidēm un orientēsies vairāk uz klientu piesaisti. Turpmāk izveidosies pastāvīgo klientu skaits, kuri savukārt arī reklāmes restorānu, kā arī darbosies ārējas reklāmas, tādas kā avīzēs, televīzijā, radio un arī reklāmas baneri uz ielām.
Restorāna atvēršanai un veiksmīgai darbībai balstoties sākuma proektēšanu tika aprēķināta nepieciešamā summa 450 000 ls. Šī summa tiks ņemta kredītā uz 10 gadiem ar procentu likmi 9% gadā. Kredīta pamatsummas atmaksa sākas no 3.gada, kad tiks izmaksāti 7% no pamatsummas. Tālāk ikgada maksājumi pieaugs par 8%.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −9,98 €
Комплект работ Nr. 1112186
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация