-
Salami desas ražošanas plāns
Nr. | Название главы | Стр. |
Ievads | 3 | |
1. | Izejvielu izvēle, un produkta raksturojums | 4 |
1.1. | Produkta raksturojums | 4 |
1.2. | Garšvielu izvēle, un raksturojums | 4 |
1.3. | Gaļas izejvielu izvēle, un raksturojums | 5 |
2. | ”Vidzemes” vārīti kūpinātās desas ražošana | 6 |
2.1. | Tehnoloģiskā shēma | 6 |
2.2. | Tehnoloģiskās shēmas apraksts | 7 |
3. | Laika grafiks | 11 |
4. | Palīgmateriālu, izejvielu, un produkcijas aprēķins | 13 |
4.1. | ”Vidzemes” vārīti kūpinātas desas receptūra | 13 |
4.2. | Gaļas daudzuma aprēķins | 13 |
4.2.1. | Gaļas izejvielu daudzuma aprēķins | 14 |
4.2.2. | Garšvielu daudzuma aprēķins | 14 |
4.3. | Palīgmateriālu aprēķins | 15 |
4.4. | Palīgmateriālu, izejvielu aprēķins vienam gadam | 20 |
5. | Ražošanas iekārtu ražības un daudzuma aprēķins | 21 |
5.1. | Ražošanā izmantojamās iekārtas | 21 |
5.2. | Vilciņa ražības, un daudzuma aprēķins | 21 |
5.3. | Kutera ražības, un daudzuma aprēķins | 22 |
5.4. | Pildspiedes ražības, un daudzuma aprēķins | 24 |
5.5. | Klipsatora ražības, un daudzuma aprēķins | 25 |
5.6. | Termokameras ražības, rāmju, un daudzuma aprēķins | 26 |
5.6.1. | Kūpināšanas kameras ražības, un daudzuma aprēķins | 27 |
5.6.2. | Rāmju daudzuma aprēķins | 29 |
6. | Darbaspēks | 31 |
7. | Ražošanas telpu aprēķins | 32 |
Secinājumi un priekšlikumi | 34 | |
Izmantotās literatūras un avotu saraksts | 35 |
SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI
Secinājumi
Studiju darbā tika izstrādāts ražošanas plāns desu ceham ar ražību 500 kg maiņā. Galvenais uzsvars bija uz tehnoloģiskās shēmas aprakstu, laika grafika sastādīšanu, izejvielu, palīgmateriālu daudzuma aprēķināšanu, uz 500 kg maiņā. Lai ražošanas process varētu noritēt sekmīgi tika aprēķināts iekārtu daudzumus, un to ražība, un sastādīts darbinieku skaits, un to noslodze. Lai cehs varētu pastāvēt tika aprēķināta telpu platība, un kopējai ražošanas aizņemtais laukums. Desu cehs nevar reāli pastāvēt, ja tiek ražots tikai viena veida desu izstrādājums, bet šāda veida ražošanas plānu varētu ieviest reāli pastāvošā gaļas pārstrādes uzņēmumā.
Priekšlikumi
Lai reāli varētu pastāvēt desu cehs, vai arī gaļas pārstrādes uzņēmums, tad būtu jāpalielina ražošanas apjomi, jāražo dažādi desu izstrādājumi, lai varētu apmierināt pircēju vēlmes. Darbinieku skaits jāpalielina, ražošanas platība, un ražošanas telpas jāpaplašina, un vairāk ir jāiepērk jaunas iekārtas.
…
Izstrādāts salami desas ražošanas plāns ar 500 kg maiņā
- Radio "Boss" biznesa plāns
- Salami desas ražošanas plāns
- Uzņēmuma "Virtuves mēbeles" biznesa plāns
-
Ты можешь добавить любую работу в список пожеланий. Круто!Radio "Boss" biznesa plāns
Бизнес план для университета14
-
Uzņēmuma "Virtuves mēbeles" biznesa plāns
Бизнес план для университета22
-
SIA “Flower Paradise” biznesa plāns
Бизнес план для университета25
-
Suvenīru veikala biznesa plāns
Бизнес план для университета24
-
Biznesa plāns
Бизнес план для университета22