Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
9,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:355269
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 15.04.2015.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  KOPSAVILKUMS    4
1. A.  IECERES PAMATOJUMS    6
A.1.  INFORMĀCIJA PAR UZŅĒMUMU, TĀ STRATĒĢIJU, VADĪBU    7
A.2.  PIEDĀVĀTAIS PRODUKTS    11
A.3.  PAKALPOJUMA TIRGUS NOVĒRTĒJUMS, MĀRKETINGA PLĀNS    12
A.4.  PROBĒMAS UN RISKI    19
A.5.  IECERES ĪSTENOŠANAS KALENDĀRAIS GRAFIKS    20
2.B.  FINANSIĀLIE APRĒĶINI    21
B.1.  PIRMSDARBĪBAS UZSĀKŠANAS IZMAKSAS    21
B.2.  NAUDAS PLŪSMAS, IZMAKSU PLĀNS    21
B.3.  PEĻŅAS VAI ZAUDĒJUMU PLĀNS    25
B.4.  BILANCE    27
B.5.  PLĀNOTO FINANŠU REZULTĀTU NOVĒRTĒJUMS    27
  PIELIKUMI    28
Фрагмент работы

Biznesa plāna idejas pirmsākumi meklējami tālajā 1997.gadā, kad gada vistumšāko rudens mēnesi pavadīju tālu projām no mājām, Portugālē, mācoties Eiropas Savienības Phare projekta finansētajos kursos par pārtikas nekaitīguma nodrošināšanu. Tad vēl īsti pat nenojautu, ka pavisam drīz šī tēma būs aktuāla arī Latvijā, jo pavisam drīz, 1998.gada 19.februārī tika izsludināts un 20.martā stājās spēkā Pārtikas aprites uzraudzības likums , kurš noteica minēto nekaitīguma prasību obligātu nodrošināšanu visos pārtikas aprites posmos arī Latvijā. Salīdzinot situāciju 1998.gadā, kad Latvijā pārtikas uzņēmumu bija nedaudz, ar šodienas situāciju, jāsecina, ka katru dienu tiek dibināti arvien jauni uzņēmumi un gandrīz katrs otrais ir saistīts ar pārtiku. Tātad pārtikas uzņēmumu ir ļoti daudz un ne visos strādā cilvēki ar speciālo profesionālo izglītību, kā tas bija agrāk.
Pārtikas aprite ir viena no visstingrāk reglamentētajām uzņēmējdarbības jomām un cilvēkiem, kas kā komersanti iesaistās kādā no pārtikas aprites posmiem, ir jābūt gataviem ievērot virkni normatīvo aktu prasību, gan Eiropas Savienības regulas un lēmumus, gan Latvijas likumus un Ministru Kabineta noteikumus. Atbilstoši normatīvo aktu prasībām, par pārtikas nekaitīgumu un kvalitāti atbildīgs ir pārtikas uzņēmums. Lai garantētu patērētājiem drošu un nekaitīgu pārtiku, pārtikas uzņēmumiem ir jāievieš paškontroles sistēma, kas ietver katra pārtikas aprites posma uzraudzību un analīzi, nosaka posmus pārtikas apritē, kas ir kritiski jeb bīstami pārtikas drošībai un nekaitīgumam un ievieš efektīvas kontroles un uzraudzības procedūras šajos posmos.
Biznesa iecere ir saistīta ar pakalpojumu sniegšanu – izglītojošo semināru veidā pārtikas apritē nodarbinātajām personām, ko reglamentē Latvijas valsts normatīvie akti, kā arī, lai paplašinātu vispārējās zināšanas par iespējamiem riskiem, cēloņiem un kopsakarībām, rada draudus nekaitīgas pārtikas ražošanai.
Idejas īstenošanai tiek dibināts Mikrouzņēmums, kurā strādās 4 darbinieki.
Idejas īstenošanai nepieciešamie līdzekļi ir SIA pamatkapitāls ir 2000 Ls, kas viss ir naudas līdzekļos, taču tas ir nepietiekoši, tāpēc uzņēmuma dibinātāji nolēma ņemt kredītu 15000 Ls apmērā Hipotēku bankā.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −12,48 €
Комплект работ Nr. 1347782
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация