Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:913807
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.07.2024.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Cilvēku ikdienas dzīve vai mājsaimniecības vairs nav iedomājama bez dažādu ķīmisku produktu izmantošanas. Ķīmiskie produkti var būt dažādi, piemēram, gaisa atsvaidzinātāji, krāsas, tīrīšanas, veļas mazgāšanas u.c. līdzekļi, kuri satur dažādas ķīmiskās vielas, un šīs vielas var būt pat bīstamas cilvēka veselībai. Kāda ir ķīmisko vielu bīstamība, kā var identificēt ķīmiskās vielas un kā var samazināt ķīmisko vielu ietekmes bīstamību cilvēku ikdienā.
Bīstami ķīmiskie produkti sastāv no tādām bīstamām ķīmiskām vielām, kas, iespējams, var radīt risku cilvēka veselībai, dzīvībā, kā arī apkārtējai videi. Ikdienā cilvēks ir ļoti pakļauts daudzu ķīmisko vielu ietekmei, uzņemot tās caur ādu, ieelpojot, caur gremošanas traktu, caur brūci vai injekciju veidā utt. Uzkrājoties organismā šīm vielām, tās arī var atstāt lielu ietekmi uz cilvēka organismu vai apkārtējo vidi. Ķīmiskās vielas varētu iedalīt kategorijās: ir vielas, kuras var izpausties akūti – t.i. uzreiz, izraisot alerģisku reakciju vai kairināšanu, un ir vielas, kuras var izpausties pēc ilgāka laika – veicinot onkoloģiskās saslimšanas, vājinātu imūnsistēmu utt. Ietekmējot cilvēka veselību, ķīmiskie produkti kā gaisa atsvaidzinātāji vai dažāda veida krāsas var saturēt vielas, kas izraisa cilvēkam alerģiskas reakcijas, un, piemēram, kanalizācijas cauruļu tīrīšanas līdzekļi, nonākot saskarsmē ar cilvēku ādu, var rast ādas apdegumus vai audu bojājumus.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация