Ģenētiski modificētā pārtika arvien vairāk parādījās veikalos, bet vai tas ir labi vai slikti īsti nezina neviens. Es centīšos uzzināt kam ir vairāk argumentu, ģenētiski modificētas pārtikas atbalstītājiem vai pretiniekiem, kā arī es izteikšu savu viedokli šajā jautājumā.
Ģenētiski pārveidotai pārtikai ir vairākas priekšrocības. Šāda pārtika ir lētāka, ir iespējams izaudzēt vairāk pārtikas ar vieniem un tiem pašiem zemes resursiem, vajadzīgi mazāki cilvēku resursi produkcijas ražošanai (izturīgie augi pret herbicīdiem, nevajag ravēt, vienkārši jānomiglo), lielāku daudzumu var saražot konkrētā platībā, nav jālieto insekticīdi vai un fungicīdi, kas ir kaitīgi (augi, kuri paši nomāc slimības vai kaitēkļus), nav jāizmanto hormoni (dzīvniekiem ir iestādīts gēns, kura dēļ ražo hormonus paši dzīvnieki). …