Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:108207
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.06.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Фрагмент работы

Secinājumi
Turpmāk arī Nīderlandes tiesa pieņēma lēmumu par pabalsta piemērojamību, un par pamatu šādam lēmumam kalpoja tas, ka 1) pabalsta izmaksas apturēšana noveda pie darba vietas zaudēšanas; 2) tādējādi tas bija nopietns traucējums brīvas pārvietošanas tiesības realizācijai. Kā norāda sociālās drošības tiesību pētnieks Frans Penings (Frans Penings) maz ticams, ka šāda lieta atkārtosies, vai ka līdzīgu lietu skaits būs ievērojams, bet problemātika var izvērsties attiecībā uz pārrobežu darbiniekiem, un arī viņu ģimenes locekļiem. Vēl jo vairāk, šis spriedums norādīja uz nepieciešamību piemērojot sociālas drošības regulējumu pārbaudīt tas atbilstību ES darbības līguma 45.panta prasībām.
Hendriksa lietu dažreiz izmanto, lai pārbaudītu vai nacionālais regulējums nav pretrunā ar ES regulējumu, piemērām, vai pastāv iespēja interpretēt nacionālo likumdošanu tādā veidā, ka tās pārkāpj darba ņēmēju brīvas pārvietošanas garantētas tiesības.
Tieši jautājumā par no iemaksām neatkarīgo pabalstiem ir svarīga Hendriksa lieta, kurā viens no elementiem bija ka Wajong pabalsts zaudēšanas rezultāta pieteicējs zaudēja arī savu darbu, jo esoša Wajong pabalsta esamība atsvabināja darba devēja no minimālās algas prasības. Tādējādi, šķērsojot robežu pieteicējs zaudēja darbu.
Savā ziņā šī lieta atsaucās uz Marleasing lietu, kurā jau tika nolemts, ka nacionālo tiesu jurisdikcijā atrodas jautājums par nacionālās likumdošanas atbilstību Kopienas normatīvajai realitātei.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,48 €
Комплект работ Nr. 1361390
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация