Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:999141
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 30.03.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
2021–2025 гг.
Фрагмент работы

Kārlis Dišlers, 19./20.gs. ievērojams latviešu jurists un rakstnieks, rakstot grāmatas par tiesību zinātni, jau tolaik savos rakstos minēja kādu ļoti būtisku faktu par konstitūciju - ka tai ir jāmainās līdzi laikam, jo nevar būt tā, ka mainoties sabiedrībai un valdošajai sistēmai, konstitūcija paliek nemainīga. Ļoti daudzu Eiropas valstu konstitūcijas ir balstītas uz Senās Romas likumiem, arī Latvijas, taču, dzīvojot 21.gs., mums ir jāapzinās, ka likumiem ir jāiet līdzi laikam, pretējā gadījumā, mēs tik pat labi varam atgriezties pie patriarhālas ģimenes vērtībām.
Katra ģimene ir tiesīga saņemt valsts un sabiedrības atbalstu. Mēs paši veidojam katrs savu ģimeni, vieniem tā ir savienība starp diviem mīlošiem cilvēkiem, citiem tie ir bērni, kādam ģimene ir labākie draugi, kas vienmēr ir līdzās un atbalsta. Ģimenes jēdzienu nevajag definēt, nevajag to aplikt ar kaut kādiem rāmjiem, ir jāļauj katram indivīdam veidot savu ģimenes modeli, kuru neviens nebūtu tiesīgs nosodīt. Ir jābeidz vērtēt cilvēku pēc piederības kādai grupai, bet jāsāk skatīties uz to kā uz personību, jāvērtē ir katra cilvēka rakstura īpašības, skatījums uz dzīvi, attieksmi pret apkārtējiem, jo tieši tie ir noteicošie faktori tam, kāda veidosies katra cilvēka ģimene. Ir aplami uzskatīt, ka heteroseksuāli vecāki spētu labāk izaudzināt bērnu kā homoseksuāli. Diez gan bēdīgi ir raudzīties uz situāciju Latvijā, cilvēki ir ļoti aprobežoti savā domāšanā, viņi nosoda to, ko nesaprot, bet nemeklē risinājumus, nemeklē informāciju, lai saprastu. Visticamāk mēs vēl ilgu laiku dzīvosim sabiedrībā, kurā valda Padomju laiku uzskati, bet, ja vēlamies augt un virzīties uz priekšu, tad laiks kļūt eiropeiskākiem. Ir svarīgi aktīvi atbalstīt vienlīdzīgu un iekļaujošu sabiedrību, kas iestājas par dzimumu līdztiesību integrēšanu un likumu pārskatīšanu modernā izpratnē.
Ģimene ir tas, ko mēs paši veidojam un izvēlamies. Katra ģimene ir pelnījusi atbalstu!

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация