Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:200076
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.04.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Vislielākā vērtība manās acīs ir ģimene. Tas ir vēl viens mērķis, ko gribētu realizēt – nodibināt stipru, laimīgu ģimeni. Jāatzīst, ka esmu liela sapņotāja tāpēc grūti spriest, cik tas mūsdienās varētu būt reāli. Bet jāapbruņojas ar drosmi, pacietību, svarīgi ir nenolaist rokas, darīt visu ar pārliecību. Un atkal uzsvēršu, cik svarīga ir apkārtējo cilvēku un apstākļu ietekme. Daudz kas ir atkarīgs tieši no apstākļiem. Iespējams, ka man vēl nav sasniegts attiecīgais briedums, jo gribas ne tik daudz analizēt, bet vairāk uzticēties liktenim. Pagaidām vēl dzīvoju ar domu, ka viss notiks tā kā tam ir jānotiek. Protams, vēlos būt brīnišķīga sieva un māte, labs piemērs saviem bērniem. Pirmkārt, jāsāk ar sevis audzināšanu, attīstīšanu un pasaules pieņemšanu tādu, kāda tā ir. Tas ir milzīgs darbs, galvenokārt, ar sevi.
Mēs paši esam galvenais savas attīstības virzītājspēks. Izprotot sevi, atrodot savas bailes un vājības, virzāmies tuvāk izaugsmei. Tikai katrs pats var attīstīt vai apturēt savu attīstību. Ir jānorūda sevi kā visgarāko distanču skrējējam, jānosprauž mērķi, kas ir šķietami nereāli sasniedzami. Jo lielākas ambīcijas, jo ātrāk tiks sasniegta pilnība vai vismaz gandarījuma sajūta. Mūžu dzīvo, mūžu mācies.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация