. Ūdens – tas ir visa dzīvā pamats, un bez tā uz Zemes paliktu vien tuksneši bez dzīvības. Ūdens apstrāde ir viens no vissvarīgākajiem priekšnoteikumiem stabilai uzņēmumu darbībai un kvalitatīvai produkcijas ražošanai. Pārtikas un pārstrādes rūpniecībā tiek patērēts liels ūdens daudzums dzesēšanai, skalošanai, pārstrādei, kā arī optimāla temperatūras un mitruma režīma nodrošināšanai. Efektīvai ūdens apstrādes programmai ir ievērojama loma ražošanas procesu optimizācijā.
Ja gribam izlietot mazāk mūsu planētas resursu un kļūt par atbildīgiem patērētājiem, labs sākumpunkts būtu pajautāt šo būtībā fundamentālo jautājumu: cik daudz lietu mums patiesībā vajag? Samadzinot patēriņa līmeni, mēs samazinām tēriņus, izvairāmies no jūkļa un kņadas un palīdzam glābt planētu. Tādai pašai vajadzētu būt arī to cilvēku attieksmei, kas ražo lietas,- ražot atbildīgi, tikt galā ar ražošanas atkritumiem un pārstrādāt vienmēr, kad tas ir iespējams.
…