Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:705616
 
Оценка:
Опубликованно: 15.11.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Piemēram, gandrīz visur īkšķi vērsti uz augšu nozīmē labi, viss forši, taču Taizemē, Afganistānā, Irānā un Grieķijā šis žests nozīmē “Ej prom nelieti!”. Pirms žestu izmantošanas komunikācijā, noteikti ir ieteicams iepazīties ar to nozīmi ne tikai valstī, kur uzturies, bet arī citās valstīs, lai nerastos konflikta situācijas vai nepatīkama komunikācija.
Poza ir ķemeņa izteiksmes veids, kas tiek izpausta ar ķermeņa palīdzību. Poza liecina par attieksmi pret partneri un paša emocionāli psiholoģisko stāvokli (noskaņojumu) dotajā brīdī. Cilvēka pozu komunicējot, var ietekmēt arī nacionālās īpatnības. Pozas var būt ļoti dažādas. Tā var būt slēgta poza, kas liecina nedrošību, individualitāti, diskomfortu vai nepatiku, atvērta poza, kas liecina par atvērtumu, uzticēšanos, komfortu, pārliecību un drošības sajūtu. Piemēram, sarunājoties ar personu, kurai ir sakrustotas rokas un kājas, var saprast, ka cilvēks nejūtas ērti vai jūtas kaut kādā veidā apdraudēts, tāpēc cenšas sevi aizsargāt.
Galvenā atšķirība starp verbālo un neverbālo komunikāciju ir tāda, ka neverbālā komunikācija spēj nodot un saņemt informāciju simultāni jeb vienlaicīgi. Jebkurš komunikācijas veids var veidot gan efektīvu, gan neefektīvu komunikāciju, viss ir atkarīgs no tā kā tiek pielietoti dažādie izpausmes līdzekļi. Katrs izpausmes līdzeklis ir gana efektīvs, lai veidotu komunikācijas norisi starp dažādiem indivīdiem. Svarīgi ir izvēlēties katrai situācijai atbilstošāko veidu, kā noritēs komunikācija.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,98 €
Комплект работ Nr. 1388780
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация