Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:154465
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 24.05.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Ja atmiņas traucējumi nav pārāk lieli, tad tas parasti neietekmē darba spējas, ikdienišķu lietu darīšanu. Bērni, kuriem zināšanu apgūšana sagādā minimālas grūtības, joprojām var produktīvi strādāt un patstāvīgi dzīvot.
Lai verbāli loģiskās atmiņas jau ieguldītais darbs netiktu palaists „vējā”, ir jāstrādā katru dienu, to trenējot- atkārtojot informāciju atkal un atkal.
Uztveres process bērniem ar garīgās attīstības traucējumiem ir pasīvāks, mazāk mērķtiecīgs (kā uztveres kapacitāte), ir daudz mazāka un nav tik plaša kā tas ir bērniem bez GAT. Viņiem ir ne vien vizuālās uztveres traucējumi (var nepamanīt svarīgas detaļas, neatpazīst), bet arī audiālās uztveres traucējumi. Tādējādi, arī mutiski sniedzot informāciju, aprakstam jābūt īsam un konkrētam. Arī pēc cītīgas un ilgstošas informācijas sniegšanas verbālā formātā, vēlāk bērns šo informāciju var sniegt izkropļotu, daļēji mainītu vai ar nepilnībām.
Lai darbs ar bērnu, kuram ir GAT, būtu produktīvs, ir jārunā lēnām, skaidri un skaļi, dodot iespēju un laiku atbildēt, jābūt pacietīgam. Jālieto valoda, kas ir vairāk tieša, konkrēta nekā abstrakta. Šādi bērni var neizprast izteiktos jokus, pārāk garus teikumus. Šāda situācija var beigties ar stresu un izbīli, kam seko neadekvāta rīcība.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1332564
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация