Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека

Migracijas vilnis prom no Latvijas.

Autora bildeAutors: Sarmite Maziņā m.... / jekabpils agrobiznesa koledza Vērtējums:  +4
Vērtējums:  +4
Pasaulē iedzīvotāju skaitu nosaka dabiskie bioloģiskie procesi-iedzīvotāju ataudze-, taču atsevišķu reģionu un valstu, kā Latvija, iedzivotāju skaits mainās arī mehāniskās kustības-migrācijas rezultātā. Migrāciju Latvijā izraisa- ekonomiskie, sociālie un politiskie apstākļi.
Latvijā ekonomiskie apstākļi ir ļoti slikti, ņemot vērā to, ka nesen bija ekonomiskā krīze, no kuras Latvija pamazām atkopjas. Līdz ar to no Latvijas izbrauc daudz cilvēku uz citām valstīm. Cilvēki izbrauc no Latvijas uz ārzemēm, jo ekonomisko apstākļu dēļ Latvijā ir liels bezdarba līmenis. Tā kā Latvija lēni atkopjas no ekonomiskās kr­īzes, ārzemnieki brauc uz Latviju pārsvarā ekskursijās, līdz ar to imigrācija nevar skaitliski aizstāt emigrāciju.
Latvijā sociālie apstākļi ir loti slikti: mazas darba algas, lieli nodokļi, mazi sociālie pabalsti-tas arī stipri ietekmē migrāciju Latvijā. No Latvijas vairāk emigrē nekā imigrē, šo apstākli arī ietekmē politiskie apstākļi.
Arī politiskie apstākļi Latvijā ir ļoti slikti. Latvijas tauta neuzticas savai valdībai. Valdība nevar savest kārtībā politiku.
Pēc manām domām, ja Latvijas valdība neuzlabos apstākļus pēc pāris gadiem jaunie cilvēki būs izbraukuši no Latvijas un paliks tikai vecie cilvēki, kas nespēs pietiekami daudz saražot iekšzemes kopproduktu līdz ar to nevarēs arī eksportēt vajadzīgo daudzumu iekšzemes kopproduktu un nespēs uzlabot ekonomiskos apstākļus. Migrācijas dēļ Latvija būs ekonomiski sagrauta !!!

Komentāri
Nav neviena komentāra

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация