Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека

Mainot valodu, Latvija (1)

Autora bildeAutors: Maksims Širokovs / Rīgas Herdera vidusskola Vērtējums:  Nav
Vērtējums:  Nav
Es pastāstīšu par mainīgo valodām Latvija.Ka mēs zinām, Latvija ir divas dominē krievu un latviešu natsionalnosti. Latvija, aptuveni 30% krievi un 60% latvieši, pārējie 10% baltkrievi, ukraiņi, poļi, lietuvieši uc . Latvija, krievu valodu, un tā ir ļoti rasprastranen zinu, lielākā daļa latviešu, jo okupācijas Latvija divdesmitajā gadsimtā.
Tagad mūsu laikos krievu teikt gandrīz visu ko nevar teikt par latviešu valodu. Sakarā ar šo attiecību latviešu skolās nemācās krievu un latviešu valoda krievu skolās, kā prasīts viņš oficiālā valsts valoda, un visi locekļi baidās, ka šādā veidā, ja krievu bērni nezinās latviešu valodu, tas ir pilnīgi izspiesta tāpēc, ka Latvijas tika uzskatīta kā obligāts mācību priekšmets kā matemātika un vēsture . Deputātu aptver šo faktu, ka Latvijas valsts un tās ir nepieciešams zināt visu un visiem. Tā rezultātā, krievu cilvēki nepatīk, ka attieksme pret savu valodu un to, ko viņi nespēj runāt dzimtajā valodā, ja viņi vēlas, kaut arī viņi ir dzimuši šeit, dzīvo šeit, tikai maksāt nodokļus valstī, bet tās nevar griezties dzimtajā valodā infrostrukturu. Dažiem no šo vienu nepatīk, ka viņi nevar runāt dzimtajā valodā un citiem, ka viņi runā, un prasa vairāk pa labi, ka viņi varētu kaut kur par to runat . Radies iespaids, ka latvieši ir villaini un vainīgi . Ne visi, bet daži cilvēki domā, ka ja tu dzīvo Latvija, tad runā latvieša valodā vai, ja tā un pēc tam turpināt Latvijas pilnigi izspiesti . Un šeit ir tā sauktā "kara" starp krievu un latviešu ļaudim. Daži, kas tiktu atzīta valodu pret otru, iemesls nav zināms.
Nesen notika aptauja, kurā piedalījās parakstu, kas varētu kļūt otro krievu valodai Latvija valsti, kas tas būtu iespēja runāt brīvi, kā arī latviešu valodā. Savākts vajadzīgais skaits, un tagad vairāk uz teoriju krievu kļuva par otro valsts valodu, bet līdz brīdim, pārbaudiet valsts visus parakstus, vienlaikus veic referendumu, tas prasītu aptuveni sešus mēnešus vai gadu. Šeit nāk problēmu: latviešu bērniem, kas mācās un kuri nav mācījušies krievu valoda būs jāzina, jo būs obligāti, kā arī Latvijas un izrādās, ka Latvijas bērni nav labvēlīgs tādā pašā stāvoklī pozīcija.Tad ir piešķirt daudz naudas par kaut ko, kas darīs visu, kas var rasties inovācijas. V postrodat ekonomika un Latvija var nonākt parādu un var sākt citas krīzes, bet mēs joprojām oprovlyaemsya predyduschego. Galu galā, kas var postrodat ekonomika un Latvija var nonākt parādu un var ielēja sev nākamo krīzi, bet mēs joprojām atgūstas no iepriekšējās. Ir sajūta, ka Jums nevajadzētu darīt līdz būtiskas izmaiņas, citādi inflācija būs jāsāk no jauna, un mums vilka prom, pārejot no Latvijas lata uz Eiropas eiro, kas padarīs ekonomiku stabila un konkurētspējīga ar citām valstīm. Latvija ir jauna valsts, salīdzinot ar citiem gosudrastvami, un es uzskatu, ka nekas nāk viegli. Latvija pakāpeniski pieaugs līdz kājām, un būs viens no visvairāk atpazīstami no Baltijas valstīm.
Komentāri
Zelda Althabere12.12.2011. 00:25
Jā, tad arī esejas varētu krieviski iesniegt un nevajadzētu izmantot ģeniālo googles transleiteri! :D :D :D

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация