Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека

Jaunatnes Politika Latvijā

Autora bildeAutors: Igors Malzubs / Ludzas 2. vidusskola Vērtējums:  +2
Vērtējums:  +2
Teorētiski, starptautiskās attiecības, ir vairāki diametrāli pretēji viedokļi par jēdziena vienību pasaulē telpā. Tiek uzskatīts, ka tikai ekonomiski spēcīga valsts var faktiski noteikt spēles noteikumus kosmosā, un mazākas valstis, galvenokārt pārvietojas Pēc tās lielo sabiedroto. Lai kā arī nebūtu, mēs varam droši teikt, ka latviešu "pieaugušo" politiku kopumā mijiedarbojas uz vienādiem noteikumiem ar saviem galvenajiem partneriem no kaimiņu Baltijas valstīm, jo ​​īpaši "counter Krievijas ietekmi," vai enerģijas, ekonomikas vai jautājumus vēstures interpretācijas.

Opozīcijā liberāli un kreiso politisko spēku, tomēr vienmēr jādeklarē daudz vektoru, nevis tikai "pro-Rietumu" ārpolitiku un par ko izveido labas kaimiņattiecības ar visām valstīm.

Šādā situācijā, kad mūsu ļoti nominālā, vienpusīga ārpolitiku, nemaz nerunājot par klātbūtni pilnvērtīgu jaunatnes politiku. Jaunatnes politika Latvija pati atstāj daudz ko vēlēties. Gandrīz ikviens, kurš dzird frāzi - jaunatnes politika Latvija, skaidri norāda, ka tas tā nav Latvija, un daļēji labi. Oficiālā jaunatnes politika ir tik vāja un nav zināms, kurš pieņemts, ka tā nav perfekta.

Neskatoties uz to, Latvija ir jauniešu padomē, kur nav politiska organizācija, ir jaunatnes padome, ir, piemēram, "pripartiynyh" jaunatnes organizāciju un neatkarīgas pilsoniskās sabiedrības nodarbojas ar dažādu darbību partijā. Galveno uzmanību lielākā daļa Latvijas jaunatnes organizāciju - tā ir daļa no Eiropas jaunatnes neformālās izglītības programma - "Jaunatne darbībā".

Runājot par manu tiešo pieredzi ar jauno politiķu Baltijas valstīs un Krievijā, daudz, protams, samazina ar iepriekšminēto Eiropas programmu. Sazinieties ar krievu jauniešiem, galvenokārt, vārīta uz leju, lai diskusijas par vēstures jautājumiem, kas ir noteikti ļoti svarīgs un interesants, jo īpaši ņemot vērā oficiālā Latvijas ārpolitikas.

Pārstāvji, Latvija 3 gadus pēc kārtas iet uz starptautisko jauniešu nometni Seliger, izņemot gadījumus, kad jautri pavadīto laiku un vēl iegūt daudz iespējas realizēt savus projektus. Ezera Seliger ir iespēja dalīties savā pieredzē un par dalību jaunatnes kustības, un atrast kopīgu valodu. Turklāt Selegera, Latvijas jaunatnes organizācijas, kas iesaistītas jaunatnes nometnēs, netālu no Latvija reģioniem - Smoļenskas, Ļeņingradas, Pleskavas un Kaļiņingradas reģioniem.

Kopumā, jebkura izpausme jaunatnes politikai vajadzētu būt vairāk attiecas ziņā iegūt praksi un pieredzi, lai pēc tam kļūtu vadītāja jaunā parauga. Pārvaldības darbības, kas ir nepieciešama gan politikā un uzņēmējdarbībā, jūs nevarat mācīties tikai studējot vadības augstskolā, jums vajadzētu mēģināt pašu kaut ko organizēt, īstenot. Tajā pašā laikā, lai paplašinātu savu redzesloku un redzēt dažas vadības praksi, ko pēc tam var vispārināt. Nākotnes vadītāji, pat rīkoties vietējā līmenī, mums ir plaša perspektīva un globālu domāšanu.

Komentāri
Nav neviena komentāra

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация