Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека

Manas Latvijas varonis

Autora bildeAutors: Svens Magnuss tolstiks / valsts SIA Bulduru Dārzkopības vidusskola Vērtējums:  +0
Vērtējums:  +0
Man Latvijā ir ļoti daudz varoņu gan tēlu varoņi, gan personības. Es Latviju redzu pilnu ar varoņiem to labajām, spilgtajām īpašībām, kas nav varbūt kādam citam. Es pats sevi arī zināmā mērā raksturoju kā Latvijas varoni, jo es piedalos labdarības akcijās “Labestības diena” un “Eņģeļi pār Latviju”. Visi, kas atbalsta šo akciju, ir lieli Latvijas tautas aizstāvji, kas rūpējas cits par citu.
Manuprāt Latvijā ar katru dienu varonu kļūst vairāk. Tikai tā Latvija var būt gan Zaļā zeme, gan varoņu zeme. Ja katrs aizdomājas, ko var paveikt, un pie tam vēl krīzes laikā, tad tas jau ir varoņdarbs.
Mani varoņi ir K.Pasternaka, TV3 komanda un visi, kas piedalās akcijā. Katrā televīzijas kanālā ik pa laikam parādās kāds labdarības projekts, kas pat atbilst vairākiem Latvijas varoniem. Es pats šobrīd plānoju vienu labdarības akciju “Viena saulaina diena”, kas varētu notikt šī gada pavasarī vai vasarā. Tā būs veltīta bērniem.
Latvijas varoņus mēs diemžēl nevaram izvēlēties tik viegli, jo katru dienu šo varoņu kļūst arvuien vairāk un vairāk. Tas mani priecē un uzlabo garastāvokli, jo zinu, ka Latvijā ir kāds, kurš palīdz ne tikai sev un savai ģimenei, bet arī citiem. Tiem kas nevar palīdzēt paši sev.
Citi uzskata, ka Latvijā gandrīz viss ir slikti. Es tam nepiekrītu, jo redzot to, ka Latvijā ir tik daudz varoņu, man uzskati par dzīvi mainās.
Latvija varētu ar laiku kļūt par “Zaļo varoņu zemi”, jo Latvija cīnās par to, lai būtu “zaļā zeme”,bet, redzot to, cik cītīgi strādā Latvijas ļaudis, tad tas jau ir liels progress.
Latvijas tēlu un varoņu arī paliek vairāk kas Latviju padara par varoņu zemi.”Čiekurs” no “Dāvā sapni” arī ir ļoti spilgts varoņu npapildinājums Latvijas varoņu dzīvē ar to, ka arī augļi var būt varoņi gan Latvijā, gan ārpus Latvijas robežām.
Latvijas varoņi ir ļoti spilgtas personības. Ja man būtu daudz naudas, tad lielāko daļu es atdotu labdarībai, jo man pat ir izveidojies moto: “Labāk palīdzēt citiem, jo labais vairo labo”.
Par Latvijas varoņiem var pat daudz ko sarakstīt, piemēram, dzeju, dziesmu, utt.
Manuprāt, ka sacerēt dzeju par Latvijas varoņiem tas būs ieskats kas ir patiesā Latvija un kas te labs notiek.
Latvijas varoņu daudzveidība ir pozitīvs notikums, kas Latvijai var palīdzēt reklamēt valsti ārzemēs, lai citi zinātu, ka Latvija ir ne tikai zaļā zeme, bet gan ari varoņu zeme. Latvijas visslielākais varonis ir VIENOTĪBA un TAUTA kas vieno darīt labus darbus.
Latvijā varonis ir ļoti pozitīvs tēls, jo ja ņem vērā to, ka Latvijā šobrīd ir krīze un ir varoņi, tad tie uzlabo visas sliktās emocijas uz labo.
Latvijas spēka varonis ir Valdis Zatlers un Valdis Dombrovskis tāpēc, jo viņi ir palīdzējuši un turpina palīdzēt Latvijai tikt ārā no krīzes, atbalstīt kādu labdarības akciju, kaut vai morāli, bet tas ir atbalsts.
Manas Latvijas varoņi ir ļoti spēcīgi un spējīgi paveikt labas un lielas gan bērniem, kas nevar palīdzēt paši sev, gan ģimenēm kas cietušas nelaimē, gan pensionāriem palīdzot visādā veidā. Latvijas varonis ir visdārgākais zelta rubīns.
Latvijai vajadzētu vairāk pievērs uzmanību saviem varoņiem, lai iedzīvotāji, kas varbūt nezina kas viņi ir pateikt, ka tie ir pašu Latvijas varoņi.

Komentāri
Nav neviena komentāra

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация