Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека

Kas jāmaina,lai dzīve Latvijā kļūtu labāka?

Autora bildeAutors: Vyacheslav Belij / Liepājas Valsts Tehnikums Vērtējums:  +4
Vērtējums:  +4
Pievēršoties vienīgi atsevišķu problēmu risināšanai, vispārējo situāciju valstī neuzlabosim. Līdz pilnīgai paradīzei tāls un grūts ceļš ejams. Kā viens no lielākajiem izaicinājumiem ir etniskās spriedzes pārvarēšana. Daudzi minoritāšu pārstāvji uzskata, ka tiek apspiesti. Taču, ja valstij būtu finansiālas iespējas nodrošināt ikvienam Latvijas krievam kaut īslaicīgu padzīvošanu mūsu kaimiņvalstī,viņi saprastu, ka Latvijā nemaz nav tik slikta zeme, arī radikālais noskaņojums samazinātos.
Šobrīd sabiedrībā valda izteikts negatīvisms, cilvēki domā, ka visi elites pārstāvji zog un melo. Turklāt lielākoties sūdzas tie, kas paši sēž, rokas klēpī salikuši, un gaida brīnumu, kas visu izdarīs viņu vietā. Lai dzīve Latvijā kļūtu labāka, valdībai jāveicina politiskā stabilitāte, bet cilvēkiem jāsāk domāt globāli, ne tikai savas mājas un sētas ietvaros. Un ir skumji, ka Latvijā speciālists ar divām augstākajām izglītībām nevar atrast darbu, kamēr citās valstīs nekvalificēts strādnieks mēnesī nopelna vairākus tūkstošus un viņam vēl paliek brīvais laiks. Kopš neatkarības atgūšanas pagājuši jau divdesmit gadi, un mēs joprojām atrodamies tajās pašās izejas pozīcijās.
Lai situāciju mainītu, varbūt būtu jāsāk ar to, kas rakstīts valdības sēžu zālē- viens likums, viena taisnība visiem.
Komentāri
Nav neviena komentāra

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация