Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека

Mana sajūtu pasaule

Autora bildeAutors: Luīze Viktorija Meirāne / Trikātas pamatskola Vērtējums:  -3
Vērtējums:  -3
Katram cilvekam ir sava pasaule, savas sajūtas. Atveriet acis un ielūkojieties manāsd sajūtās, tātad manā pasaulē! Sajūtas kas mani iedvesmo, pārceļ pāri ikdienas rutīnai, un sautas, kas man liekgalvu paslept smiltīs. Dzīvē nekas nav labs vai slikts, bet katram ir sautas, kas patīk vai nepatīk, un to mēs tikai varam sajust katrs
Manas labās sajūtas ir kā raiba teurenīša spārni, kas plivinās virs ziedošas pļavas. Atskan labo mūzika un es dziedu taj līdz. man ir jautri, un viss kļūst saulains un gaišs kā saules pielieta pieneņu pļava. Esmu laimīga iebrienot saules sildīta ezera ūdenī. Es peldu, ūdens straumītes virpuļo apkart un sajūtu draugus sev līdzās, ar kurim laiks paskrien vēja sparniem. Es esmu atbrīvota. Tikpat laimīga jūtos, ēdot šokolādi vai saildējumu, kad tiek apmierinātas manas garšas kārpiņas.
Patīkam ir arī atgulties mīksa gultā un ilgi pagulšņāt no rītiem. Pasapņot ar vaļējām acīm, saņemt komplimentus no līdzcilvēkiem. Pasaulē ir daudz dažādu cilveku, vienam kaut kas patī otram tas pats var nepatikt, bet ikvienam ir patīkamas, kas patīk, otram tas pats nepatīk, bet ikvienam ir patīkamas uzslavas par paveikto vai par labām atzīmēm.
Pozitīvas sajūtas, kas ikdienu piepilda ar gaišām domām, mijas ar tumšajām, negatīvajā. Skolā saņemot sliktas atzīmes diena kļūst pelēka kā apmākušās debesis pirms negaias, kliegšana un troksnis ir kā pērkona dārti. Arī mākoņi pirms lietus kļūst agresīvi un uzmācīgi, kas tikai palielina nepatīkamās sajūtas. Nolīst lietus, bet reizēm arī dusmu asaras pār maniem vaigiem.
Sajūtas mainās, un kā raibi taurenīša spārni tās lidinās virs ziedošas pļavas, manas dzīves. Katru dienu atplaukst un pārzied kāds zieds, piepildot manu dzīvi.
Komentāri
Nav neviena komentāra

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация