Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека

Neaprakstāmās sajūtas (3)

Autora bildeAutors: Armands Jānis Stepiņš / Aulejas pamatskola Vērtējums:  +72
Vērtējums:  +72
Šajā dzīvē ir daudz un dažādu jauku sajūtu. Prieks un laime, viegls satraukums un nepārtraukta brīvība,iedvesma,vieglums, mīlestība...Sajūtas , kas neliek vilties. Sajūtas, kas dod spēku dzīvot tālāk.
Es sajutu brīvību, kad biju pavisam mazs zēns. Es sajutu prieku, kad pirmo reizi dzimšanas dienas dāvanā saņēmu divriteni. Es sajutu veiksmi, kad uzvarēju savās pirmajās basketbola sacensībās. Es pirmo reizi sajutu iedvesmu , kad ieraudzīju sauli norietam.Kad Jāņu naktī debesīs spīdēja zvaigznes, es gribēju tām pieskarties,palikt līdzās un just vieglumu. Tās smaržas, tās sajūtas,kas tajā naktī apņēma mani, bija neaprakstāmas. Man patīk būt mīlētam, jo tad es jūtu saviļņojumu. Es sajutu mīlestību, kad pirmo reizi iemīlējos. Es biju gatavs lidot, redzot vienas skaistas meitenes seju.
Tagad ,savos pusaudžu gados, es jūtu īstenības sajūtu, kas mani sāk vest uz reālo dzīvi. Tas ir labi, jo sāku pieaugt. Es sajūtu sajūsmu un apbrīnu, jo esmu dzīvespriecīgs. Katru dienu es sajūtu vairāk un vairāk jauku, jaunu un lielisku sajūtu. Nesen, es sajutu līdzjūtību. Ar manu draugu bija notikusi nelaime, es vēlējos viņam palīdzēt. Tādā veidā arī sajutu palīdzības sajūtu. Var teikt, ka no dažādām sajutām rodas jaunas sajūtas.
Manā dzīvē ir daudz un dažādu sajūtu, dažas vardos izsakāmas, bet dažas es vārdos neizteikšu nekad, jo tās ir neaprakstāmas. Varbut nākotnē es jutīšu kaut ko savādāku, bet tagad es jūtu prieka pilnu pasauli, kā skaistās zvaigznes debesīs.
Komentāri
ALEKSANDRS Lazucenoks24.02.2014. 21:54
Man patīk
laura jēkabsone24.02.2014. 21:51
Patiesi un skaisti...:)
Terēze Brazeviča 24.02.2014. 21:27
Fantastiski skaisti, patiesi vārdi! Dzīvē visi izjūtam savas sajūtas. No tām sastāv mūsu Laime, Mīlestība, pacilātība, kādreiz izjūtam arī pāri darījumus... Pateicos par iespēju izlasīt tēlaino stāstījumu! Balsoju par Jaunību, Izjūtām un Mīlstību - tīru un nevainīgu:)

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация