Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека

Aizdomāšanās vērts (2)

Autora bildeAutors: Rihards Grīnfogels / Ventspils Tehnikums Vērtējums:  +66
Vērtējums:  +66
Vakar vēdinot galvu, staigājot pa tukšajām Ventspils ielām mani aizķēra dažas domas. Cilvēki, pelēkā masa, rutīna, vieglprātība, slinkums, vienkāršība, dzīves izniekošana, šie bija tie galvenie vārdi, kas skraidīja pa manām smadzeņu rieviņām spārdot katru to malu.
Es nesaprotu, es tiešām to nevaru saprast! Kāpēc, kāpēc cilvēki grib dzīvot tik vienmuļu, rutīnas pilnu dzīvi? Kāpēc cilvēki nevēlas sasniegt daudz vairāk? Kāpēc tie domā, ka viņu liktenim jābūt tik vienkāršam? Kāpēc tie visi vēlas būt daļa no pelēkās masas, kāpēc tie nevēlas būt atšķirīgi?
Vai tiešām jūs vēlaties dzīvot rutīnā, nedarot neko jaunu? Katru dienu darot vienu un to pašu, pelnīt vienu un to pašu vidējo algu, ievērot vienu un to pašu darba laiku? Vai tiešām jūs vēlaties strādāt kā tāds robots kurš ieslēdzies autopilotā?? Piecelies, sakārtojies, dodies uz darbu, atnāc no darba, paēd, paslinko, ej gulēt. Un šādi visu savu atlikušo mūžu? Kāpēc jūs vēlaties strādāt tik vienmuļu darbu, pelnīt tik vienmērīgu algu, kāpēc jūs nevēlaties augt? Vai tiešām gribi krāt 10 gadus jaunam auto? Vai tiešām tik kārdinoši ir paņemt kredītu un to atmaksāt visu mūžu? Vai tiešām tas ir iekodēts cilvēku sistēmā?
Kāpēc cilvēki vairs nesapņo? Kāpēc tie vairs netiecas pēc saviem sapņiem? Kāpēc mēs nospiežam viens otra sapņus ar savu pesimismu? Un kāpēc mēs visi esam kļuvuši par tādiem pesimistiem? Kāpēc katru dienu var dzirdēt teikumu - tas nav reāli?
Pienācis laiks, kad cilvēkiem jāsaprot, ka dažreiz, lai redzētu ir jāaizver acis! Sapņo, fantazē, domā par saviem sapņiem, es Tevi lūdzu!
Ko Tu vēlies? Par ko tu sapņo? Aizver acis un iztēlojies to! Vai Tu vēlies staigāt pa sarkano paklāju, vai vēlies būt pasaulē zināms dizaineris, aktieris, dziedātājs? Tad lūdzu sapņo, dari visu, lai īstenotu savu sapni, jo beigu beigās Tu dzīvo tikai tagad un tikai šo mūžu! Neiznieko to dzīvojot pēc pesimisma noteikumiem - nesapņot, nedarīt, neaugt. Dzīvo to pēc sava prāta, sniedzies pēc saviem sapņiem, saviem mērķiem, dzīvo tieši tā kā tu to vēies!
Es Tevi lūdzu smaidi, ļauj saviem sapņiem likt tev smaidīt, meklē izaugsmi, meklē iespējas kā istenot sapņus, meklē iespēju darīt sevi laimīgu! Neļaujies pretīgajai rutīnai, neļaujies īgnajam pesimismam.
Aizver acis un ļaujies fantāzijai, ļaujies sapnim.
Komentāri
jana rozkalne27.02.2014. 12:23
labs
RINALDS KAMMS25.02.2014. 18:13
Tik radoši vecīt ,visu cieņu ;)

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация