-
Bankets
Nr. | Название главы | Стр. |
1. | Banketa apraksts | 3 |
2. | Ēdienkarte | 4 |
3. | Tehnoloģiskās kartes | 5 |
3.1. | Laša salāti | 5 |
3.2. | Grieķu salāti | 5 |
3.3. | Pikantā uzkoda | 6 |
3.4. | Vistas gaļas salāti | 6 |
3.5. | Dzērveņu un rupjmaizes kārtojums | 7 |
3.6. | Augļu plate | 8 |
3.7. | Kafija | 8 |
3.8. | Groziņi ar žāvētas vistas masu | 9 |
3.9. | Izmeklēta siera izlase ar vīnogām un olīvām | 9 |
4. | Kalkulācijas kartes | 10 |
4.1. | Laša salāti | 10 |
4.2. | Pikantā uzkoda | 10 |
4.3. | Grieķu salāti | 11 |
4.4. | Augļu plate | 11 |
4.5. | Vistas gaļas salāti | 12 |
4.6. | Rīgas pussaldais šampanietis | 12 |
4.7. | Dzērveņu un rupjmaizes kārtojums | 13 |
4.8. | Medus kūka | 13 |
4.9. | Vistas masas groziņi | 14 |
4.10. | Kafija | 14 |
4.11. | Izmeklēta siera izlase ar vīnogām un olīvām | 15 |
4.12. | Apelsīnu sula | 15 |
5. | Produktu pieprasījuma lapa | 16 |
6. | Aprēķini | 18 |
6.1. | Galdu izmēru aprēķins | 18 |
6.2. | Galdautu skaita aprēķins | 18 |
6.3. | Viesmīļi | 18 |
6.4. | Galda trauku, piederumu un glāžu aprēķins | 19 |
6.5. | Izmaksu un peļņas aprēķins | 19 |
Izmantotā literatūra | 22 |
1) Maksa par 1 personu:
2.55 + 3.12 + 3.99 + 1,52 + 0.96 + 3.56 + 2,64+2,30+0,80+0,51+16,16+1,00= 39,11 eiro
2) Maksa par 20 personām:
20 * 39,11= 782,20
3) Pašizmaksa uz 1 personu:
0,70+0,86+1,10+0,37+0,26+0,74+0,73+1,90+0,14+4,45+0,28+0,22=11,75 eiro
4) Pašizmaksa uz 20 personām:
11,75 * 20 = 235,00 eiro
5) Pievienotās vērtības nodoklis uz 20 personām:
8,86+10,84+13,86+5,28+3,31+13,33+9,20+8,00+11,10+1,76+11,22+3,47=100,23 eiro
6) Izmaksas + PVN uz 20 cilvēkiem:
235,00+100,23=335,23
7) Samaksa viesmīļiem pirms nodokļu nomaksas 30 eiro katram;
30 * 2 = 60eiro
7) Peļņa:
782,20 – 335,23 – 60 = 386,97 eiro
…
Koledžas darbs.
-
Ты можешь добавить любую работу в список пожеланий. Круто!Banketa izstrādes plāns
Конспект для средней школы8
-
Banketa izstrāde
Конспект для средней школы5
-
Banketa apraksts
Конспект для средней школы7
-
Biznesa pasākuma "Jūrmalas Starptautiskās arhitektūras dienas 2007" analīze
Конспект для средней школы5
-
Banketa raksturojums
Конспект для средней школы4