Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:639050
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.01.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

ES vienotais tirgus: riski
Vienotajā tirgū joprojām ir atlikuši daži šķēršļi, un ES strādā pie tā, lai atrisinātu šādas problēmas: valsts nodokļu sistēmu sadrumstalotība; finanšu pakalpojumu, enerģētikas un transporta nozarē dažādu valstu tirgi ir norobežoti un nav savienoti; dažādās ES valstīs pastāv atšķirīgi e-komercijas noteikumi, standarti un prakse; profesionālās kvalifikācijas atzīšanas noteikumi ir sarežģīti.
Ar ES vienotā tirgus ieviešanu vairāk vai mazāk izlīdzināt cenu atšķirības Eiropas Savienības valstīs, nav piepildījušās, jo valstu robežas vēl aizvien sadala ES atsevišķos tirgos ar dažādiem cenu līmeņiem.
ES praktiski kontrolē valstu ienākumus. ES ietekmē arī valstu politisko darbību. Turklāt noteikumi, ko ES ievieš ar savām direktīvām, bieži vien nav izpildāmi daudzās valstīs, kuras ir ekonomiski vājas. Pastāv risks, ka valstīm būs jāpieņem ES nosacījumi, bet tās fiziski nespēs tos izpildīt.

Nobeigums
ES vienotais tirgus cenšas realizēt tikai izdevīgus piedāvājumus. Visi riski, kas rodas, tiek risināti, diemžēl, lai sasniegtu mērķus un izvairītos no riskiem, ir nepieciešams ilgs laiks. ES ir daudz valstu ar atšķirīgu ekonomikas līmeni, un to rada vienotā tirgu riskus.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация