Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:483906
 
Оценка:
Опубликованно: 09.06.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Secinājumi.
Apskatot dažādus faktus uzzināju vēl nedzirdētas, man interesanatas lietas. Piemēram, Japāna ir viena no visciešāk apdzīvotajām valstīm pasaulē, gandrīz visi iedzīvotāji runā japāņu valoda, prieks, ka valstī kopīga valoda un visi saprotas. Maz ir teikts par to, ka japāņi ticētu dievam, pārsvarā visi sevi pieskaita pie budistiem, taču nepraktizē budismu.
Uzzināju, ka Japānā ir trīs dažādas rakstības sistēmas- hiraganā, katakanā, kandži. Tradicionālais apģērbs japāņiem ir kimono, to nēsā gan sievietes, gan vīrieši. Aptuveni 4/5 no valsts ir klāta ar kalniem, mežiem, tas ir iemesls ļoti blīvi apdzīvotām pilsētām. Ar lauksaimniecību nodarbojas tikai 5% iedzīvotāju, nav jau brīnums, pat vistu olas tagad taisa mākslīgi.
Vēlreiz pārliecinājos par jau zināmo- džudo nozīmē- piekāpības, maiguma ceļš, šī cīņas māksla pazīstama jau no senajiem laikiem, kad vēl nebija ieroču. Toshihiko Koga ir malacis, tik daudz pasaules līmeņa medaļu nav katram lemts nopelnīt.
Salīdzinot pāris faktus Japānai ar Latviju varu secināt, ka Latvijai, gan sociālā, gan sporta, gan kultūras un citās jomās ir kur augt, un jebkurš iedzīvotājs var dot kaut mazu labumiņu, beigās izveidojot lielu izcilību.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация