Nr. | Название главы | Стр. |
KVALITĀTES IZMKSAS | 2 | |
Kvalitātes izmaksu definīcijas | 2 | |
Kvalitātes ietekme uz ienākumiem un izmaksām | 2 | |
Tradicionālā izdevumu un cenu struktūra | 2 | |
Kvalitātes izmaksu veidi | 2 | |
Kvalitātes izmaksu analīze | 3 | |
Kvalitātes izmaksu ekonomiskās rezultativitātes rādītāji | 3 | |
Kvalitātes izmaksu analīzi iespējams veikt | 3 | |
Raksturīgākās slēpto kvalitātes izmaksu sfēras situācijas | 3 | |
Klasiskais optimālais kvalitātes izmaksu modelis | 3 | |
KVALITĀTES VADĪBAS METODES | 3 | |
Kvalitātes nodrošināšanas metodes | 4 | |
Kvalitātes nodrošināšanas metožu izmantošana atkarībā no produkta dzīves cikla posma | 4 | |
Kvalitātes uzlabošanas metodes | 4 | |
PROCESU NOVĒRTĒŠANA | 5 | |
ISO 9001 PROCESU APKOPOJUMS | 5 | |
Org-u menedžmenta sist-as procesu virknes modelis | 6 | |
Procesu raksturotāji | 6 | |
KVALITĀTES DOKUMENTĀCIJA | 7 | |
Obligātās dokumentācijas saraksts | 7 | |
KVS struktūras shēma | 7 | |
KVS rokasgrāmata | 7 | |
Elektroniskās Kv-es sistēmas funkcionalitāte | 8 | |
ATBILSTĪBAS NOVĒRTĒŠANA | 8 | |
Deivida gārvina kvalitātes raksturotāji | 8 | |
“Globālā pieeja” (89.g.) sertifikācijai un testēšanai paredz | 9 | |
TIRGUS UZRAUDZĪBA | 10 | |
Tirgus uzraudzības sistēma | 10 | |
Galvenās tirgus uzraudzības problēmas Latvijā | 10 | |
Biznesa vides riska faktoru veidi | 10 | |
Tirgus uzraudzības indtitūcijas un to darbības sfēras Latvijā | 11 | |
PROCESU BĪSTAMĪBAS ANALĪZE, KRITISKIE POSMI UN VADĪBA (HACCP) | 11 | |
Dažādas pieejas pārtikas produktu ražošanā, uzglabāšanā un tirdzn | 11 | |
Būtiskākie ieguvumi no HACCP realizācijas | 11 | |
Uzsākot HACCP ieviešanu, jāievēro sekojoši 4 p-ti | 11 | |
HACCP sistēmas galvenie principi | 11 | |
HACCP izstrādāšanas posmi | 11 | |
Paškontroles pasākumi | 12 | |
AUDITS | 12 | |
Pamatrisku auditi | 12 | |
Padomi audita veikšanai | 13 | |
Auditors | 13 | |
Audita veidi | 14 | |
Audita dokumentācija | 14 | |
Audita norise | 14 | |
Neatbilstības | 14 | |
E-audits | 14 | |
SERTIFIKĀCIJA | 15 | |
KVALITĀTES BALVA | 15 | |
Eiropas izcilas uzņēmējdarbības modelis | 16 | |
Latvijas kvalitātes balvas mērķi | 16 | |
Balvas konkursa norise un pretendentu vērtēšana | 16 | |
Pašnovērtējuma metodes | 17 | |
Problēmas Latvijas uzņēmumiem attiecībā uz datu apkopošanu | 17 | |
ASV Kvalitātes balva | 17 | |
BENCHMARKING | 18 | |
Benchmarkinga pamatposmi | 18 | |
Konkurences pamatstratēģijas un priekšrocības | 18 | |
Banchmarking attīstības posmi | 19 | |
Benchmarking veidi | 19 | |
Iekšējās salīdzināšanas izmantošanas lietderība | 19 | |
Benchmarkinga vadošie jautājumi | 20 |
Literatūra: KVS audits, www.lka.lv - L-as kvalit.asoc.(Kvalit.balvas kritēriji)
Vērtēšanas sistēma:
SATURS
KVALITĀTES IZMKSAS 2
Kvalitātes izmaksu definīcijas 2
Kvalitātes ietekme uz ienākumiem un izmaksām 2
Tradicionālā izdevumu un cenu struktūra: 2
Kvalitātes izmaksu veidi: 2
Kvalitātes izmaksu analīze: 3
Kvalitātes izmaksu ekonomiskās rezultativitātes rādītāji: 3
Kvalitātes izmaksu analīzi iespējams veikt: 3
Raksturīgākās slēpto kvalitātes izmaksu sfēras situācijas 3
Klasiskais optimālais kvalitātes izmaksu modelis 3
KVALITĀTES VADĪBAS METODES 3
Kvalitātes nodrošināšanas metodes 4
Kvalitātes nodrošināšanas metožu izmantošana atkarībā no produkta dzīves cikla posma 4
Kvalitātes uzlabošanas metodes: 4
PROCESU NOVĒRTĒŠANA 5
ISO 9001 PROCESU APKOPOJUMS 5
Org-u menedžmenta sist-as procesu virknes modelis 6
Procesu raksturotāji: 6
KVALITĀTES DOKUMENTĀCIJA 7
Obligātās dokumentācijas saraksts: 7
KVS struktūras shēma: 7
KVS rokasgrāmata: 7
Elektroniskās Kv-es sistēmas funkcionalitāte: 8
ATBILSTĪBAS NOVĒRTĒŠANA 8
Deivida gārvina kvalitātes raksturotāji: 8
“Globālā pieeja” (89.g.) sertifikācijai un testēšanai paredz: 9
TIRGUS UZRAUDZĪBA 10
Tirgus uzraudzības sistēma: 10
Galvenās tirgus uzraudzības problēmas Latvijā: 10
Biznesa vides riska faktoru veidi: 10
Tirgus uzraudzības indtitūcijas un to darbības sfēras Latvijā: 11
PROCESU BĪSTAMĪBAS ANALĪZE, KRITISKIE POSMI UN VADĪBA (HACCP) 11
Dažādas pieejas pārtikas produktu ražošanā, uzglabāšanā un tirdzn. 11
Būtiskākie ieguvumi no HACCP realizācijas: 11
Uzsākot HACCP ieviešanu, jāievēro sekojoši 4 p-ti: 11
HACCP sistēmas galvenie principi 11
HACCP izstrādāšanas posmi 11
Paškontroles pasākumi 12
AUDITS 12
Pamatrisku auditi 12
Padomi audita veikšanai: 13
Auditors 13
Audita veidi: 14
Audita dokumentācija: 14
Audita norise 14
Neatbilstības 14
E-audits 14
SERTIFIKĀCIJA 15
KVALITĀTES BALVA 15
Eiropas izcilas uzņēmējdarbības modelis 16
Latvijas kvalitātes balvas mērķi 16
Balvas konkursa norise un pretendentu vērtēšana 16
Pašnovērtējuma metodes 17
Problēmas Latvijas uzņēmumiem attiecībā uz datu apkopošanu 17
ASV Kvalitātes balva 17
BENCHMARKING. 18
Benchmarkinga pamatposmi 18
Konkurences pamatstratēģijas un priekšrocības 18
Banchmarking attīstības posmi 19
Benchmarking veidi 19
Iekšējās salīdzināšanas izmantošanas lietderība 19
Benchmarkinga vadošie jautājumi 20
…
20 lpp.lekciju pieraksti par tēmām: Kvalitātes izmaksas; Kvalitātes vadības metodes; Procesu novērtēšana; Kvalitātes dokumentācija; Atbilstības novērtēšana; Tirgus uzraudzība; HACCP; Audits; Sertifikācija; Kvalitātes balvas; Benchmarking
- ISO 9001:2000 standarts un tā prasības kvalitātes sistēmai
- Kvalitātes balva
- Kvalitātes novērtēšana
-
Ты можешь добавить любую работу в список пожеланий. Круто!ISO 9001:2000 standarts un tā prasības kvalitātes sistēmai
Конспект для университета8
-
Kvalitātes balva
Конспект для университета4
-
ISO standartu ieviešana mazos un vidējos uzņēmumos - kvalitātes sistēmas dokumentācija
Конспект для университета3
-
Viesnīcas "XXX" kvalitātes politika
Конспект для университета1
-
Kvalitātes vadības sistēma
Конспект для университета6