Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
9,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:448411
 
Оценка:
Опубликованно: 07.02.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Фрагмент работы

10. Punkts
Transportēšanas mērķi
Transportēšanas galvenais mērķis – pēc iespējas pilnīgāk saglabāt maksimālu tīrību, unikālās īpašības un visu krāsu un garšu paleti vīna, konjaka un pārējo preču transportēšanas laikā.
Ar šo problēmu, tiek galā mūsu starpnieks, kura transports tiek rūpīgi tīrīts labākajās automazgātuvēs Eiropā, par ko liecina atbilstošs kvalitātes sertifikāts.
Pateicoties mūsdienu autocisternām ar starpsienu izolāciju un pastāvīgu kontroli pār pārvadājamo šķidrumu temperatūru ar uzstādīto sensoru, produkti tiek piegādāti visaugstākajā līmenī.

Produktu transportēšana
Kā jebkuram stiklā ietvertam produktam, arī alkoholam pastāv savi priekšnoteikumi, kurus jāievēro, lai produkts nokļūtu neskarts no sākumpunkta līdz galapunktam. Galvenās lietas, kuras nodarbina jebkuru alkoholisko dzērienu pārvadātāju ir sekojošas:
• Alkohola izlīšanas minimizācija
• Pudeļu plīsumu novēršana
• Ērtums un izmaksas
• Enerģijas un CO2 izmešu daudzuma samazināšana
Ņemot par piemēru vīnu, esam izpētījuši 3 svarīgus faktorus, kas jāņem vērā, pārvadājot tieši šādu dzērienu:
• Vīna temperatūrai transportēšanas laikā jābūt no 12- 18 oC- Temperatūras saglabāšanai ir kritiska nozīme, pārvadājot vīna izstrādājumus. Pārmērīgs karstums var izraisīt dzēriena izplešanos un korķa izstumšanu no pudeles, izlejot vai sabojājot dzērienu. Līdz ar to, ir ļoti svarīgi, lai vīns tiktu transportēts tā saucamajos „klimatiskajos furgonos”, kuros ir iespējams viegli kontrolēt temperatūras izmaiņas.
• Vīna temperatūras svārstības nedrīkst pārsniegt 5 oC robežu- Pudeles, kuras tikušas pakļautas atkārtotām temperatūras izmaiņām, parasti izmaina dzēriena kvalitāti.
• Ir svarīgi transportēšanas laikā novērst jebkāda veida vīna sakratīšanu- Lai gan parasti vīns tiek iepakots triecienizturīgā iepakojumā un transportēts ciešos apstākļos, ir svarīgi to nostādināt vismaz nedēļu pēc atvešanas uz veikalu.
Pateicoties mūsu partnēra lielāi profesionālai pieredzei, plašām piegadēs iespējam un punktuālai darbībai, mūms ir iespēja saņemt vajdzīgo produkciju laicīgi un bez bojājumiem.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −7,98 €
Комплект работ Nr. 1329523
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация