Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:181698
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 25.01.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Pamatojoties uz iegūto informāciju vēlāk var izstrādāt loģistikas stratēģiju.
Iekšējais audits uzņēmumā var iesākties no padziļinātajām intervijām ar uzņēmuma vadību. Tam iepriekš gatavo speciālo interviju veidlapu par katru no pārvaldīšanas funkcijām (piemēram, par klientu apkalpošanu, pasūtījumu un krājumu pārvaldību, transportēšanu (ienākošās un iznākošās straumes), darba grafiku sastādīšanu, par pārdošanām, finanšu kontroli utt.).
Par loģistikas audita kvantitatīvo etapa pamatu var būt izmantoti dažādi avoti, kas ļauj iegūt nepieciešamus dokumentus (piemēram, pasūtījumu vēstures žurnāli, apmaksātie rēķini par transportēšanu, maksājumu pārskati, lapas par kravu saturu kravas automašīnās, kravu pārvadājumu tarifi (rēķini par pārvadājumiem), informācija par pasūtījumu izpildes laiku utt.).
Iekšējais audits palīdz noskaidrot galvenos trūkumus uzņēmuma loģistikas sistēmas darbībā. Visi saņemtie dati (ieskaitot iepriekš veikto analīzi) ļauj dot ieteikumus par stratēģiju un norādīt, kādas konkrētās izmaiņas ir jāizdara loģistikas operētājsistēmā; noskaidrot, kādi galvenie mainīgie pieprasa koriģēšanu.
Loģistikas audita veikšanas galvenais rezultāts ir uzņēmuma loģistikas attīstības līmeņa, esošo problēmu cēloņu un seku, to risinājuma variantu skaidrs priekšstats, kā arī investīciju un stratēģisko rīku komplekta izstrādāšana loģistikas uzlabošanai.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация