Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:733955
 
Оценка:
Опубликованно: 26.04.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

3. Blogs “Piespiests atteikties”
Blogs ir par deputāta un politiskās struktūras "Saskaņa sociāldemokrātiska partija" frakcijas vadītāja Jāņa Urbanoviča komentāru, kurā viņš sprieda par pieaugošu nacionālismu un rasismu daudzviet Eiropā sakarā ar pieaugošo bēgļu krīzi. Kārlis Streips apraksta un kritizē Jāņa Urbanoviča piedāvāto recepti attiecīgās problēmas risināšanai, Šis Kārļa Streipa sarakstītais blogs ir vērsts uz cilvēka tiesībām un taisnīgumu. Izlasot blogu skaidri sapratu ko Kārlis Streips vēlējās atklāt lasītājiem un manuprāt tas arī bija izdevies. Kopumā vētrēju šo rakstu pozitīvi, jo uz mani šis raksts neatstāja nekādu negāciju, izlasot citu lasītāja komentārus sapratu, ka cilvēki ir dažādi un viņu viedokļi par Kārli Streipu vai notiekošo ko viņš apraksta ir atšķirīgi nekā man.6
Kopumā analizējot divus Kārļa Streipa rakstus un vienu raidījumu, varu secināt, ka žurnālists Kārlis Streips atbilst savam amatam. Streips spēj piesaistīt uzmanību ar interesanti noformulētiem rakstu virsrakstiem un uzrunāt lasītāju. Izpētītie raksti ir strukturēti ir ievērotas rindkopas un atstarpes. Pamatoti viedokļi, fakti, dati, atziņas, citāti un atsauces. Žurnālists spēj saglabāt savu formalitāti un profesionalitāti, kas arī ir pamanāms viņa raidījumā “Vēlais ar Streipu”.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация