Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:393196
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.12.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

___________________________________________ personas kods _______ - _______, turpmāk tekstā saukts Īpašnieks, kas rīkojas atbilstoši savas brīvas gribas izpausmei, no vienas puses, un
SIA ___________________________________________, turpmāk tekstā saukta Pārvaldnieks, _________________________ personā, kas rīkojas, pamatojoties uz __________, no otras puses, abi kopā un katrs atsevišķi turpmāk tekstā saukti Puses, bez viltus, maldības un spaidiem, pamatojoties uz spēkā esošo Latvijas Republikas likumdošanu, noslēdza sekojošo Līgumu:

1. līguma priekšmets

1.1. Saskaņā ar šā Līguma noteikumiem un LR spēkā esošās likumdošanas normām Īpašnieks, kuram uz īpašuma tiesības pamata pieder zemes gabals ar kopējo platību ______ kv.m, kadastra numurs________________ , turpmāk tekstā saukts Zemes gabals, kas atrodas prīvatmāju ciemata “ ____________” teritorijā Rīgas rajona __________pagastā, “ _____________” , turpmāk tekstā saukts Ciemats, uzdod un Pārvaldnieks visā šā Līguma darbības laikā apņemas veikt Ciemata pārvaldīšanu un apsaimniekošanu.

2. līguma darbības termiņš

2.1. Šis Līgums stājas spēkā brīdī, kad to parakstījušas abas līgumslēdzējas Puses, un ir spēkā līdz Zemes gabala Īpašnieks zaudē īpašuma tiesības uz Zemes gabalu. 3.1. Puses vienojas, ka maksa par Ciemata apsaimniekošanu (apsaimniekošanas maksa) tiek aprēķināta un maksājama sekojošā kārtībā:
3.1.1. sākot ar 2004.gada ___. ____________ līdz 2004. gada __. _______________ Īpašnieks maksā Pārvaldniekam LVL 24.00 plus PVN 18% LVL 4.32, kopā LVL 28.32 mēnesī.
3.1.2. sākot ar 2004.gada ___. ____________ Īpašnieks maksā Pārvaldniekam ik mēnesi maksu, kas tiek aprēķināta kā viena puse no Latvijas valsts likumdošanā noteiktās minimālās mēneša darba algas, kas uz Līguma noslēgšanas brīdi sastāda LVL 40.00 (iekļaujot PVN 18%). Mainoties minimālajai darba algai tiks mainīta arī apsaimniekošanas maksa, bet tā nedrīkst pārsniegt vienu pusi no attiecīgajā brīdī noteiktās minimālās mēneša algas.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,98 €
Комплект работ Nr. 1135911
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация