Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:826572
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.06.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  Darbs virtuvē    4
  Ēdienu gatavošanas darbā pielietojamo tehnoloģisko iekārtu vispārīgs raksturojums    9
  Darbs konditorejas cehā    10
  Darba organizācija un viesu apkalpošana ĒU    12
  Galda trauku, piederumu izvēle un izmantošana galda klājumos    13
  Zāles sagatavošana viesu uzņemšanai    15
  Apmeklētāju sagaidīšana un apkalpošana    16
  Ēdināšanas uzņēmuma darba plānošana    21
  Uzskaite un analīze ĒU    22
  Pašvērtējums un secinājumi    24
  Pielikums    25
Фрагмент работы

Pašvērtējums un secinājumi
Izejot šo kvalifikācijas praksi, secinājumi ir daudzi un dažādi. Tiešām noderīga bija iepriekš apgūtā skolas prakse, jo ejot kvalifikācijas praksi, nebija viss jāsāk, tā teikt, no jauna. Varēju jau parādīt, ko maku. Kā arī iemācījos daudz ko jaunu un noderīgu, kas tiešām noderēs tālākajā dzīvē.
Esmu sapratusi to, ka pavāra profesija nav viegla un priekš manis tomēr ir mazliet par grūtu. Pavāram tiek uzticēts ļoti daudz un viņam jāmāk izpatikt visiem. Kā arī jāatceras daudz ēdienu receptes un visam jārit kā plānots. Laiks ir ļoti ierobežots. Viss jādara ātri un perfekti.
Man, kā praktikantam, bija uzticēti daudzi darbi. Visbiežāk bija jādara tādi darbi, ko pavārs pats nevarēja izdarīt, jo nebija laika, vai bija aizņemts darot ko citu. Bija arī jāgatavo, jānodekorē un jāpasniedz otrie ēdieni un saldie ēdieni, ja pavāram bija jātaisa suši pasūtījums vai banketu ēdieni.
Vadītāja bija ļoti saprotoša. Ar viņu bija viegli komunicēt un dažkārt arī sastrādāties. Bieži izteica uzslavas. Parādīja ar kādiem un kā jāstrādā ar dažāda veida dokumentiem, piemēram pavadzīmēm un kases čekas grāmatu, ko iepriekš biju jau apguvusi skolā, tāpēc visu bija vieglāk saprast.
Galu galā biju ļoti pamierināta, ka izvēlējos tieši šo kafejnīcu, kā savu prakses vietu. Ļoti ātri apradu ar telpām un to iekārtojumu, kā arī ar ēdienu gatavošanas paņēmieniem. Ātri iedzīvojos kolektīvā. Apguvu arī vairākas dažādas un noderīgas idejas galdu klāšanā un viesu apkalpošanā.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация