| Nr. |
Название главы |
Стр. |
| 1. |
Ievads |
|
| 3. |
Uzņēmuma raksturojums |
|
| 4. |
Viesu mājas ‘’Pils’’ darbības praktiskā izpēte |
|
| 4.1. |
Uzņēmuma galvenie darbības virzieni, to raksturojums |
|
| 4.1.1. |
Viesnīca |
|
| 4.1.1.1. |
Viesnīcas sniegtie pakalpojumi, numuriņu skaits |
|
| 4.1.1.2. |
Noslogojums pa vasaras mēnešiem |
|
| 4.1.2. |
Kafejnīca |
. |
| 4.1.2.1. |
Vizuālais noformējums, gaisotne, interjers, vietu skaits,apkalpošana |
. |
| 4.1.2.2. |
Saviesīgi pasākumi, banketi, to organizēšana |
. |
| 4.1.2.3. |
SIA ‘’Pils’’ ēdienu sortiments |
|
| 5. |
Uzņēmuma iekšējā struktūra un organizācija |
|
| 5.1. |
Uzņēmuma organizatoriskā strutūra |
|
| 5.2. |
Personāls, to pienākumi un atbildība |
|
| 5.3. |
Darba laiks |
|
| 6. |
Sadarbības uzņēmumi, preču piegādātāji |
|
| 6.1. |
Sadarbība ar citiem uzņēmumiem |
|
| 6.2. |
Preču piegādātāji |
|
| 7. |
Individuālais prakses uzdevums |
|
| 8. |
Secinājumi un priekšlikumi |
|