Darba autores darba diena parasti sākās 7.30 un beidzās 15.30. No paša rīta autorei bija jāiet uz recepciju un jāņem viesu saraksti (kurus katru dienu sastāda viesu uzņemšanas dienestā), lai zinātu, kuri un cik viesi ieradīsies brokastīs. Tādā veidā restorānam ir cieša sadarbība ar viesu pieņemšanas dienestu. Tad līdz 11.15. bija jāpilda zāles pārziņa pienākumi. Brokastis ilga līdz 11.00., bet bieži vien viesi uzkavējās ilgāk. Bija dienas arī, kad darba autore nevarēja pildīt zāles pārziņa pienākumus pilnībā, jo zāle ir paredzēta 200 viesiem, bet bija gadījumi, kad ieradās 400 viesi. Šādos gadījumos autore nedrīkstēju pamest savu vietu, paskaidrojot cilvēkiem, ka brīvo galdiņu nav, un neļaujot tiem pašiem meklēt galdiņu. Tad pie restorāna izveidojās rinda, kas pēc autores domām, ir nepieņemami tādas kvalitātes viesnīcām un restorāniem. Pēc kādām 2 minūtēm pie galdiņiem katru viesi (vai ģimeni) atsevišķi pavadīja kapteinis vai metrs.
…