Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
Особые предложения 2 Открыть
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:230217
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 24.11.2003.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  IEVADS    3
1.  VIESNĪCA    4
  Viesnīcas vēsture un Viesnīcas vadības shēma..    4
1.1.  Viesnīcas atbilstība kvalitātes kritērijiem    5
1.2.  Darba plānošana, izpēte un analīze    5
1.3.  Viesnīcas numuru rezervēšana    6
1.4.  Dienesta telpas    6
1.5.  Viesu rīcībā esošās telpas    7
1.6.  Telpu pašizmaksa un viesu numuru cenas aprēķināšana    7
1.7.  Standarta un speciālās cenas viesnīcas numuriem    7
1.8.  Viesu istabu aprīkojums    8
1.9.  Viesu drošība, pasākumi drošības nodrošināšanai    12
1.10.  Personāla skaita attiecība pret viesu skaitu    12
1.11.  Apkalpojošā personāla pienākumi    12
1.12.  Darba samaksas formas un sistēmas    13
1.13.  Viesu ēdināšanas veidi viesnīcā    14
1.14.  Papildpakalpojumi    14
1.15.  Finansu veidošanās avoti    14
1.16.  Apmaksas veidi    14
  SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI    15
2.  ĒDINĀŠANAS UZŅĒMUMS    17
2.1.  Sabiedriskās ēdināšanas telpu atbilstība kvalitātes kritērijiem    17
2.2.  Darba plānošana    17
2.3.  Darba izpētes un analīzes kritēriji    17
2.4.  Produktu plānošana, iegāde, uzskaite, uzglabāšana    17
2.5.  Ēdienu porciju sagatavošanas tehnoloģija    18
2.6.  Virtuves saimniecība, tās plānošana, uzturēšana    18
2.7.  Galda klāšanas tehnoloģija, veicamie priekšdarbi    18
2.8.  Oficicnta darba organizācija    19
2.9.  Galdu rezervēšanas procedūra    19
2.10.  Pasūtījumi    19
2.11.  Apmeklētāju drošības garantijas pasākumi    20
  SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI    21
  Izmantotās literatūras saraksts    22
  Pielikumi    22
Фрагмент работы

Prakses veikšanai, kura ilga 7.nedēļas tika izvēļēta viesnīca "Konventa sēta" (4 nedēļas) un restorāns "Raibais balodis" (3 nedēļas), kas atrodas Rīgā, Kalēju ielā 9/11.
Prakses mērķi ir :
Nostiprināt studiju laikā apgūtās teorētiskās zināsānas un prasmi tās pielietot praktiskajā darbā.
Noskaidrot, kā notiek darba plānošana, izpēte un analīze.
Apgūt nepieciešamās zināšanas un attīstīt darba iemaņas, kas nepieciešamas darba veikšanai.
Attīstīt prasmi radoši domāt, analizēt dažādas situācijas un atbilstoši rīkoties.
Attīstīt spēju strādāt komandā
Daži no prakses uzdevumi ir :
Noskaidrot vai viesnīca un sabiedriskās ēdināšanas telpas atbilst noteiktajiem kvalitātes kritērijiem.
Uzzināt, kā notiek numuru rezervēšana.
Noskaidrot standarta un speciālās cenas viesnīcas numuriem.
Noskaidrot, kādi ir apkalpojošā personāla pienākumi.
Noskaidrot, kā notiek produktu plānošana, iegāde, uzskaite, uzglabāšana, pārstrāde.
Noskaidrot, kādi ir pasākumi, kas tiek veikti, lai nodrošinātu viesu drošību.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1112871
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация