Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
Особые предложения 2 Открыть
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:482139
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 19.04.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  Uzņēmuma vēsture    4
  Ražošanas veida izvēle    5
  Ražošanas daļa    6
  Ražošanas vadītāja funkcionālie pienākumi    6
  Ražošanas uzņēmuma galvenie pienākumi    6
  Ražošanas struktūra uzņēmumā    7
  Pārvaldes struktūra    8
  Maizes ceha organizatoriska struktūra    9
  Ražošanas plānošana    10-11
  Ražošanas programmas plānošana    12
  Tehnoloģiska procesa shēma siera cepumiem    13
  Sagādes daļa    14-15
  Galvenie uzdevumi    14-15
  Piegādātāji    16-18
  Realizācijas daļas funkcionālie pienākumi    19
  Realizācijas daļas pārvaldes struktūra    20
  Pārdošanas procesa shēma    21-22
  Pieprasījumu un piedāvājumu analīze uzņēmumā    23
  Līgumu slēgšanas kārtība    24
  Reklāmas pasākumi    25-26
  Preču pasūtītāji – pircēji    27
  Realizētas produkcijas uzskaite uzņēmumā    28
  Secinājumi un priekšlikumi    29
  Informācijas avoti, literatūra    30
Фрагмент работы

Katram uzņēmumam svarīga īpašība ir spēja reaģēt uz pārmaiņām apkartēja vidē un ka arī uzņēmumam jāražo sabiedrībai vajadzīgo produkciju, tāpēc tam nepieciešamas ekonomiskas zināšanas. Tirgus ekonomiskas apstākļos izdzīvos tas, kurš paredz un kompetenti noteiks tirgus prasības izveidos un organizēs tādu produkcijas ražošanu, kura būs pieprasīta un nodrošinās uzņēmumam ienesīgumu. Šīm nolūkam uzņēmumam ir jāprot paredz, plānot un sastādīt sava uzņēmuma ražošanas programmu un nepārtraukti meklēt savas produkcijas pašizmaksas pazemināšanas iespējas.
Izvēloties ražošanas veidu jāņem vērā produkta noieta iespējas, izejvielu un materiālu sagādes iespējas, tehnoloģisko iekārtu īpatnības, noliktavu saimniecība.
Katrā uzņēmumā svarīga īpašība ir spēja reaģēt uz pārmaiņām apkārtējā vidē un situācijā. Tirgus ekonomikas apstākļos izdzīvos tas, kurš pareizi un kompetenti noteiks tirgus prasības, izveidos un organizēs tādu produkcijas ražošanu, kura būs pieprasīta un nodrošinās uzņēmuma ienesīgumu.

Akciju sabiedrības galvenie darbības virzieni ir maizes un konditorejas izstrādājumu ražošana un tirdzniecība. Pašlaik sertificēti 232 izstrādājumi. Galvenie produkcijas veidi: maize un maizes izstrādājumi rudzu, kviešu, rudzu - kviešu maize, smalkmaizīšu izstrādājumi, barankas, sausbaranciņas un sausiņi konditorejas izstrādājumi - tortes, ruletes, kūkas, kēksi, cepumi Firmas veikalos tiek realizēti 12% no saražotās produkcijas, pārējie klienti ir vairumtirdzniecības bāzes, lielveikali, budžeta organizācijas u. c. 1999. gadā 7% no kopējā apjoma sastādīja eksports, šobrīd tas ir pieaudzis līdz 9%. A/S "Vidzemes maiznīca" eksportam piedāvā sekojošu produkciju –
sausbaranciņas, barankas, sausiņus, cepumus un Borodinas maizi.
Uzņēmuma nākotnes plāni saistās ar veselīgu produktu ražošanu. Sadarbībā ar Latvijas Diētas Ārstu asociāciju ir uzsākta veselīgu produktu ražošana, kura jau ir saņēmusi pircēju pozitīvas atsauksmes. (Visus attēlu parugus sk. pielikumos.)…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация