Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
Особые предложения 2 Открыть
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:361417
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 07.02.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Vispārējās ziņas par uzņēmumu    4
2.  Tehnoloģiskie procesi    8
2.1.  Izejvielu sagādes organizācija    8
2.2.  Izejvielu pirmapstrāde    12
2.3.  Ēdiena gatavošana    17
2.4.  Gatavās produkcijas kvalitātes pārbaude    19
2.5.  Gatavās produkcijas realizācija    20
3.  Sanitārhigiēniskās prasības uzņēmumā    21
4.  Tehnoloģiskās iekārtas    23
4.1.  Speciālās tehnoloģiskās iekārtas    24
4.2.  Mehanizācijas un automatizācijas līmeņa raksturojums uzņēmumā    25
4.3.  Kontroles un mērinstrumenti    26
4.4.  Ražošanas telpu plāns ar iekārtu izvietojumu    27
4.4.  Tehnoloģisko procesu plūsmu norises apraksts    28
  Secinājumi    29
  Izmantotā literatūra    30
Фрагмент работы

2.1. Izejvielu sagādes organizācija
Piegādātāju izvēlās pēc:
cenas;
piegādes veida;
iepakojama materiāla;
piegādātāja atpazīstamības.
Par ēdināšanas uzņēmumu piegādātājiem var būt: Pārtikas un veterinārajā dienestā reģistrēti vai atzīti uzņēmumi;
Izejvielas uzņēmumam piegādā no visas Latvijas un ir sadarbības līgumi ar vairākām firmām. Uzņēmuma direktors pats atrod piemērotāko piegādātāju, vadoties pēc savu draugu- uzņēmēju padomiem. Bieži piegādātāji paši atbrauc un sazinās ar direktoru un piedāvā savus pakalpojumus, izstāsta priekšrocības, un līguma slēgšanas noteikumus.
Par piegādātāju izvēli, produktu līgumu slēgšanu, sortimenta izvēli un sortimenta saraksta aktualizāciju ir atbildīgs noliktavas vadītājs, kas šajā uzņēmumā ir pats direktors. Slēdzot līgumus un izvēloties produktu sortimentu, atbildīgā persona pārbauda kvalitāti/nekaitīgumu apliecinošos dokumentus, kas var būt ražotāja izsniegtā deklarācija, kvalitātes apliecība, specifikācija, testēšanas pārskats u.tml., neatkarīgas atbilstības novērtēšanas institūcijas izsniegts atbilstības apliecinājums, kā arī pārliecinās par pavaddokumentu pareizu noformēšanu.
Regulāri tiek pārskatīti noslēgtie līgumi un preču sortiments. Piegādātāju pārvērtēšanā tiek izmantota visa sadarbības laikā uzkrāta informācija, t.sk. līgumu nosacījumu izpildi ( piegādes laiks, transportēšanas nosacījumi, produktu derīguma termiņi, iepakojuma stāvoklis, produktu marķējums, produktu kvalitāte un citi) un konstatētās neatbilstības, reģistrētas mutiskās un rakstiskās sūdzības par produktu kvalitāti un nekaitīgumu, kā arī otrās puses piegādātāju auditu rezultāti.
Atbildīgais par produktu pieņemšanu SIA „x” saskaņā ar noteiktajiem pienākumiem ir noliktavas vadītājs( direktors), kas organizē produktu izkraušanu no autotransporta iespējami ātri un novietošanu pārtikas uzglabāšanas noliktavā vai aukstuma iekārtās. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация