Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
Особые предложения 2 Открыть
5,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:374076
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 29.11.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads   
1.  Viesnīca   
1.1.  Darba plānošana, izpēte un analīze   
1.2.  Viesnīcas atbilstība kvalitātes kritērijiem   
1.3.  Viesnīcas numuru rezervēšanas iespējas   
1.4.  Viesnīcas dienesta telpas   
1.5.  Viesu rīcībā esošās telpas   
1.6.  Telpu pašizmaksa   
1.7.  Viesnīcas numuru cenas individuālajiem atpūtniekiem   
1.8.  Istabu aprīkojums   
1.9.  Viesu personiskā drošība numuros un viesnīcas apkārtnē   
1.10.  Personāla skaita attiecība pret numuru skaitu   
1.11.  Viesu apkalpojošā personāla pienākumi   
1.12.  Darba samaksas formas un sistēmas   
1.13.  Tūristu ēdināšanas veidi   
1.14.  Viesnīcas papildpakalpojumi   
1.15.  Viesnīcas finansu veidošanas avoti   
1.16.  Samaksu veidi   
  Secinājumi un priekšlikumi   
2.  Ēdināšanas uzņēmums   
2.1.  Darba plānošana, izpēte un analīze   
2.2.  Ēdināšanas uzņēmuma telpu atbilstība kvalitātes kritērijiem   
2.3.  Produktu plānošana, iegāde, uzskaite, uzglabāšana un pārstrāde   
2.4.  Ēdienu porciju sagatavošanas tehnoloģijas   
2.5.  Virtuves saimniecība   
2.6.  Galda klāšanas tehnoloģija un veicamie priekšdarbi   
2.7.  Oficianta darba organizācija   
2.8.  Galdu rezervēšana un pasūtījumi   
2.9.  Apmeklētāju drošības garantijas un to ievērošana   
  Secinājumi un priekšlikumi   
  Izmantotās literatūras un avotu saraksts   
Фрагмент работы

Profesionālo praksi es izgāju Sani Beach Hotel, kura adrese ir: Sani Beach Holiday Resort, GR-63077, Kassandra, Grieķija. Šīs prakses mērķis bija nostiprināt studiju programmā apgūtās teorētiskās zināšanas un prasmi tās pielietot praktiskajā darbībā, strādājot viesnīcā un ēdināšanas uzņēmumā. Prakses laikā viesnīcā mans uzdevums bija noskaidrot:
1)Vai viesnīca atbilst kvalitātes kritērijiem?
2)Kāda ir darba plānošana, izpēte un analīze?
3)Kādas ir viesnīcas numuru rezervēšanas iespējas?
4)Kādas ir viesnīcas dienesta telpas?
5)Kādas ir viesu rīcībā esošās telpas?
6)Kā veidojas telpu pašizmaksa?
7)Kādas ir viesnīcas numuru cenas?
8)Kāds ir istabu aprīkojums?
9)Kāda ir viesu personiskā drošība numuros un viesnīcas apkārtnē?
10)Kāda ir personāla skaita attiecība pret numuru skaitu?
11)Kādi ir viesu apkalpojošā personāla pienākumi?
12)Kādas ir darba samaksas formas un sistēmas?
13)Kādi ir tūristu ēdināšanas veidi?
14)Kādi papildpakalpojumi viesnīcā tiek piedāvāti?
15)Kādi ir viesnīcas finansu veidošanas avoti?
16)Kādi ir samaksu veidi?

Prakses laikā ēdināšanas uzņēmumā mans uzdevums bija noskaidrot:
1)Vai saimnieciskās ēdināšanas telpas atbilst kvalitātes kritērijiem?
2)Kāda ir darba plānošana , izpēte un analīze?
3)Kāda ir produktu plānošana, iegāde, uzskaite, uzglabāšana un pārstrāde?
4)Kādas ir ēdienu porciju sagatavošanas tehnoloģijas?
5)Kāda ir virtuves saimniecība?
6)Kāda ir galda klāšanas tehnoloģija un veicamie priekšdarbi?
7)Kā tiek organizēts oficianta darbs?
8)Kā notiek galdu rezervēšana un pasūtījumi?
9)Kādas ir apmeklētāju drošības garantijas un vai tās kāds ievēro?…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация