Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
Особые предложения 2 Открыть
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:857508
 
Оценка:
Опубликованно: 14.06.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 9 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Vispārējās ziņas par uzņēmumu    4
1.1.  Izejvielu un saražotās produkcijas tirgus    4
1.2.  Apmeklētāju raksturojums    4
1.3.  Informācija par uzņēmumu    5
1.4.  Čili picas ēdienu sortiments    5
2.  Uzņēmuma struktūrvienības    6
2.1.  Noliktavas    6
2.2.  Dārzeņu apstrādes cehs    7
2.3.  Aukstais cehs    7
2.4.  Picas gatavošanas zona    8
2.5.  Karstā ēdiena gatavošanas iecirknis    8
3.  Čili picas organizatoriskā struktūra    9
4.  Tehnoloģiskie procesi    11
4.1.  Izejvielu sagādes organizācija un pieņemšana    12
4.2.  Izejvielu uzglabāšana    13
4.3.  Izejvielu pirmaspstrāde    14
4.4.  Pusfabrikātu uzglabāšana    16
4.5.  Ēdienu gatavošana    17
4.6.  Termiskā apstrāde    19
4.7.  Tehnoloģiskā dokumentācija    20
4.8.  Gatavās produkcijas kvalitātes pārbaude    20
5.  Gatavās produkcijas realizācija    22
5.1.  Ēdienu gatavošanas darba vietas organizēšana    22
5.2.  Apmeklētāju zāles sagatavošana darbam    22
5.3.  Pasūtījuma pieņemšana    22
5.4.  Norēķināšanās ar apmeklētājiem    23
6.  Sanitārhigiēniskās prasības uzņēmumā    24
6.1.  Dezinsekcijas un deretizācijas pasākumi uzņēmumā    26
6.2.  Daži noteikumi darbiniekiem, kas strādā pārtikas nozarē    26
7.  Tehnoloģiskas iekārtas    28
7.1.  Mehanizācijas un automatizācijas līmeņa raksturojums uzņēmumā    29
7.2.  Tehnoloģisku procesu plūsmas    30
  Secinājumi    32
  Izmantota literatūra un interneta resursi    33
Фрагмент работы

Secinājumi
1. Prakses laikā varēju pielietot savas teorētiskās zināšanas un arī papildināt tās. Lai sekmīgi varētu apvienot teorētiskās zināšanas ar praksi, prakses vadītāja uzticēja dažus patstāvīgus darbus un uzdevumus.
2. Prakses laikā iepazinu ar dažādas iekārtas, kuras aizņem lielu darba apjomu un atvieglo darbiniekiem ikdienas rūpes.
3. Ražošanas telpa samēra neliela, bet ir sadalīta tā lai katram darbiniekam ir būtu sava darba vieta, kur var pildīt savus pienākumus. Līdz ar to darbinieki viens otram netraucē.
4. Darbinieki, kas strādā vienā maiņā var sadarboties, bet no citas maiņas jau rodas grūtības saskarsmē ar darbiniekiem. Tie visu laiku skatās ko un kā dara citi, bet uz savu darbu nepievērš uzmanību.
5. Šajā picērijā ļoti labi izstrādāta dokumentācija, padomāts ir par visiem dzīves sīkumiem, kuri varētu atgadīties.
6. Vienīgais mīnus - uz papīriem nebija ne zīmoga un paraksta, tas nozīme, ka dokumenti zaudējuši likumisko spēku.
7. Tīrīšanas un dezinfekcijas līdzekļu klāst ir samērā liels. Katrai virsmai un priekšmetam ir savs līdzekļis, ar kura palīdzību tiek mazgāti netīrumi. Virsmas ir no tērauda, grīda un sienas no flīzēm.
8. Virmas ir veidotas tā, lai pie tām varētu brīvi piekļūt.
9. Par iekārtas, darba vietas tīrību un personīgās higiēnas kontroli ir atbildīgi paši darbinieki- ja tiek izmantota kāda iekārta, tad pēc lietošanas to pats darbinieks mazgā.

Коментарий автора
Коментарий редакции
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация