SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI
1. Uzņēmuma produktu piedāvājums ir plašs, un pieprasījums pēc tā tiek veicināts piedāvājot papildpakalpojumus.
2. Sauso produktu sastatnēm, pēc ieteikuma rakstura, nepieciešams atrasies atstatus no sienas.
3. Augļu uzglabāšanu gaiteņa sastatnēs var veikt īsu brīdi, tiem ir jānodrošina zemāka uzglabāšanas temperatūra kā istabas temperatūra.
4. Pirmapstrādes iecirknī nepieciešama rūpīga darba procesu organizācija un attiecīga sanitārhigiēnas ievērošana.
5. Virtuvē ir izvietoti dažādi informatīvi materiāli, kas norāda procesu veikšanas kārtību.
6. Mērķauditorija ir tūristi, kas visbiežāk ir arī viesnīcas „Jelgava” klienti, un Jelgavas vietējie iedzīvotāji.
7. Atvēsinātu un sasaldētu produktu uzglabāšanas ledusskapjos un saldētavās regulāri tiek mērīta temperatūra, lai tā būtu atbilstoša uzglabāšanai nepieciešamajai temperatūrai.
8. Uzņēmums visiem darbiniekiem nodrošina darba formu un apavus, kā arī vietu, kur tos uzglabāt un pārvilkt.
9. Uzņēmumā ir ievērots produktu kustības virziens: izejviela – pusfabrikāts – gatavs produkts.
10. Atkritumu plūsma tiek organizēta tā, lai tā tiktu nodalītu no pārtikas ražošanas plūsmas.
…