Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека

СкидкаВыгодно: цена со скидкой!

Обычная цена:
4,99
Экономия:
0,60 (12%)
Со скидкой*:
4,39
Купить
Добавить в список желаний
Идентификатор:588987
Оценка:
Опубликованно: 02.02.2012.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Vispārējās ziņas par uzņēmumu    4
1.1.  Organizatoriska struktūra    4
1.2.  Uzņēmuma struktūra    5
2.  Tehnoloģiskie procesi    6
2.1.  Izejvielu sagādes organizācija    6
2.1.1.  Piegādātāju izvēle, līgumslēgšana, piegādes veids, apstākļi    7
2.1.2.  Izejvielu pieņemšanas, uzskaites kārtība un dokumentācija    7
2.1.3.  Izejvielu rezervju norma noliktavās    8
2.1.4.  Uzņēmuma noliktavu raksturojums    8
2.2.  Izejvielu pirmapstrāde    10
2.3.  Ēdienu gatavošana    11
2.3.1.  Gatavās produkcijas ražošanas programma    11
2.3.2.  Pienākumu sadalījums tehnoloģisko procesu vadīšanā un kontrolē    11
2.3.3.  Tehnoloģiskas dokumentācijas veidi uzņēmumā    12
2.3.4.  Ēdienu gatavošanas darba vietu organizācija    12
2.4.  Gatavās produkcijas kvalitātes pārbaude    13
2.4.1.  Biežāk sastopamās izejvielu un gatavās produkcijas kvalitātes novirzes    14
2.5.  Gatavās produkcijas realizācija    15
3.  Sanitār-higiēniskās prasības uzņēmumā    16
4.  Tehnoloģiskās iekārtas    18
4.1.  Speciālās tehnoloģiskās iekārtas    21
4.1.1.  Galveno tehnoloģisko iekārtu darba grafiks    22
4.2.  Mehanizācijas un automatizācijas līmeņa raksturojums uzņēmumā    24
  Secinājumi    26
  Izmantotās literatūras saraksts    37
Фрагмент работы

Ēdināšanas uzņēmumi citu pārtikas ražošanas uzņēmumu vidū izceļas ar lielo izejvielu daudzveidību. Ēdienu gatavošanā nepieciešams izmantot gan svaigu gaļu, zivis un to produktus, gan gaļas, zivju gastronomijas produktus, gan piena produktus, taukvielas, gan dārzeņus un augļus – svaigā vai konservētā veidā. Kur tad vēl neskaitāmi putraimu veidi, garšvielas, dzērieni, utt. To visu ēdināšanas uzņēmumiem var piegādāt gan zemnieku un zvejnieku saimniecības, gan komercsabiedrības lielu pārtikas pārstrādes uzņēmumu un vairumtirgotāju personā. [1]

Izejvielas ēdienu gatavošanai ēdināšanas uzņēmumā „Čili pica” tiek iepirktas no lieliem Latvijas pārtikas ražošanas uzņēmumiem ( A/S „ALDARIS”, SIA „COCA-COLA HBC LATVIJA, SIA „LION &KO”, „BIOVELA”, „CIDO GRUPA”, „FOREVERS”, „REATON LTD”). Tiek iepirkti gan gaļas produkti, gan zivju produkti, gan miltu izstrādājumi, gan augļi un dārzeņi, gan sausie produkti, gan dzērieni.
Izvēloties piegādātāju, tiek izvērtēts ne tikai nepieciešamā produkta ārējais raksturojums, bet arī produkta cena, kvalitāte, piegādes iespējas, noteikumi ( transportēšanas izmaksas, piegādes laiks ), samaksas noteikumi, atlaides. Uzņēmuma piegādātāji tika izvēlēti pēc piedāvāto preču sortimenta, to atbilstību uzņēmuma prasībām.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация