Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
12,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:711138
 
Оценка:
Опубликованно: 24.02.2014.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 8 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Vispārējās ziņas par viesu māju „Holzmühle”    4
2.  Tehnoloģiskie procesi Viesu mājas „Holzmühle” noliktavās, ražošanas telpā, restorānā un terases kafejnīcā    15
2.1.  Izejvielu, produktu, pusfabrikātu un dzērienu sagādes organizācija    16
2.2.  Izejvielu, produktu, pusfabrikātu un dzērienu uzglabāšana    19
2.2.1.  Dārzeņu, zaļumu, augļu, piena produktu, taukvielu, gaļas un zivju izstrādājumu noliktava    20
2.2.2.  Gaļas un zivju noliktava    22
2.2.3.  Saldēto produktu un pusfabrikātu noliktava    23
2.2.4.  Sauso izejvielu, produktu un pusfabrikātu uzglabāšanas vietas    24
2.2.5.  Pusfabrikātu un gatavo ēdienu noliktava    27
2.2.6.  Konditorejas izstrādājumu noliktava    28
2.2.7.  Saldējumu noliktavas    29
2.2.8.  Dzērienu noliktavas un uzglabāšanas vietas    31
2.  Izejvielu pirmapstrāde    36
2.4.  Izejvielu, produktu un pusfabrikātu apstrāde un ēdienu gatavošana    38
2.5.  Gatavās produkcijas kvalitātes pārbaude    43
2.6.  Gatavās produkcijas realizācija    44
2.6.1.  Apmeklētāju zāles sagatavošana, galda klājumi, galda trauku un galda piederumu sortiments, raksturojums un izmantošana    46
2.6.2.  Pasūtījumu pieņemšana, izpildīšana un norēķināšanās ar apmeklētāju    54
2.6.3.  Ēdienu izsniegšanas darba vietas organizācija    55
3.  Sanitārhigiēniskās prasības viesu mājas „Holzmühle” noliktavās, ražošanas telpā, restorānā un terases kafejnīcā    58
4.  Tehnoloģiskās iekārtas    68
4.1.  Speciālās tehnoloģiskās iekārtas    68
4.2.  Ražošanas telpas plāns ar iekārtu izvietojumu    77
4.3.  Mehanizācijas un automatizācijas līmeņa raksturojums viesu mājas „Holzmühle” ražošanas telpā, restorānā un terases kafejnīcas kioskā    84
  Secinājumi un priekšlikumi    86
  Izmantotā literatūra un informācijas avoti    88
  Pielikums    89
Фрагмент работы

SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI
1. Skaistā atrašanās vieta kalnu ielejā ar mežu ir viena no galvenajām priekšrocībām, kur viesi klusā un mierīgā atmosfērā var izbaudīt maltīti.
2. Pietiekami plašs ēdienu un dzērienu sortimenta klāsts ēdienkartē un dzērienu kartē.
3. Organizatoriskā viesu mājas „Holzmühle” struktūra nodrošina organizētu darbību un pienākumu sadali katram ražošanas telpas, restorāna un terases kafejnīcas darbiniekam, tādejādi nodrošinot veiksmīgu gatavās produkcijas nogādi līdz viesiem.
4. Viesu mājā „Holzmühle” izejvielu, produktu un pusfabrikātu uzglabāšanas noliktavās un vietās lielāka daļa izejvielas, produkti un pusfabrikāti pārsvarā tiek uzglabāti atbilstoši uzglabāšanas temperatūrai, uzglabāšanas ilgumam, gaisa relatīvajam mitrumam un apstrādes pakāpei un daudzumam, izņemot jāizvērtē zaļumu uzglabāšanas ilgums, kā arī jānovērtē saņemšanas telpā uzglabājamo sauso produktu un dārzeņu saderība realatīvā mitruma ziņā, kā arī jāizvērtē saldējuma saldētavu lietderīgais skaits atbilstoši tā uzglabājamam daudzumam.
5. Viesu mājā „Holzmühle”, lai atvieglotu izejvielu, produktu un pusfabrikātu nogādi uz pagrabstāvu un lai darbinieki darba procesā negūtu darba traumas, tad kāpņu vietā nepieciešams ierīkot liftu vai pacēlēju.
6. Izejvielu pirmapstrādes zona un izejvielu, produktu un pusfabrikātu apstrādes zona, kā arī ēdienu gatavošanas zonas ir iekārtotas, lai secīgi varētu veikt izejvielu piramstrādi, izejvielu, produktu un pusfabrikātu apstrādi un ēdienu gatavošanu.
7. Viesu mājas „Holzmühle” ražošanas telpas vadītājai un galvenajam pavāram jāsakārto un jāpamato ēdienu gatavošanas tehnoloģiskā un ēdienu izmaksu dokumentācija. Līdz ar to viesu mājas „Holzmühle” ražošanas telpas vadītājai un galvenajam pavāram kopīgi jāizstrādā ēdienu gatavošanas tehnoloģiskās – kalkulācijas kartes, lai pilnībā definētu ēdināšanas uzņēmuma gatavā ēdiena kvalitātes prasības un noteiktu precīzi ēdienu izejvielu, produktu un pusfabrikātu izmaksas.
8. Viesu mājā „Holzmühle” ir ieviesta gatavās produkcijas kvalitātes novērtēšana un uzskaite, tādejādi gatavai produkcijai būtiskas kvalitātes novirzes normas netika konstatētas.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация