Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:747925
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 10.09.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Apmeklētības veicināšana
Zināms, ka, atkarībā no nozares, līdz pat 80% jūsu lapas apmeklētāju nāk no populārākajiem meklētājserveriem. Tādēļ to nozīmi nav iespējams pārspīlēt. Nepieciešams nodrošināt jūsu klātbūtni šajos meklētājos. Tiek veikta lapas indeksēšana, atslēgas vārdu izvēle un ievietošana lapa, un citi pasākumi. Meklētājservera izvēle ir svarīgs posms, jo to lietojums atšķiras dažādās nozarēs un auditorijās.
Ir svarīgi atrasties meklētājā atrasto rezultātu saraksta augšdaļā, vai vismaz pirmajā lapā. Veic lapas indeksēšanu, atslēgas vārdu papildināšanu un citus nepieciešamos pasākumus.

Papildus piedāvā izstrādāt rīkus, kas nodrošinās augstāku lapas apmeklētību. Ne tikai banneri un citi interneta reklāmas veidi, bet arī interesanti, atraktīvi un interaktīvi interesi veicinoši rīki, piemēram, online spēle.

Konsultācija
Lai nodrošinātu jūsu mājas lapas atdevi (ROI) un apmeklētību, nepietiek ar baneru izvietošanu dažos portālos. Mājas lapas brends ir jāattīsta tāpat kā paša uzņēmuma brends. Tam nepieciešams saskaņots pasākumu plāns, e-mārketinga stratēģija.

Tiek noteikti pasākumi, kas veicina lapas apmeklētību. Tāpat tiek izstrādāts pasākumu kopums, kas uzlabo lapas efektivitāti, veidu, kā informācija tiek pasniegta. Veidu, kā lapa pārdod jūsu produktu / pakalpojumu.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация