Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:434331
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 05.06.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Secinājumi
1. AS “Aldaris” ir tradīcijām bagāta alus darītava. Uzņēmums ir daļa no Carlsberg Grupas, kas ir viens no lielākajiem alus ražotājiem pasaulē.
2. „Aldaris” ir lielākā alus darītava Latvijā un viena no lielākajām Baltijas valstīs.
3. „Aldara” korporatīvi sociālās politikas prioritātes ir vide, aktivitātes pret atkarību no alkohola, darba drošības, veselības aizsardzības, atbildīgas alkohola lietošanas, sporta aktivitāšu, mākslas, kultūras projektu, kā arī jauniešu izglītības un izaugsmes programmu atbalsts. Ļoti lielu uzmanība tiek pievērsta darbinieku profesionālās izaugsmes jautājumiem, regulāri organizējot apmācību seminārus, kā arī iesaistot dažādās uzņēmuma sociālās aktivitātēs.
4. Uzņēmumā tiek izmantots Shewan-Deminga aplis- plāno, dari, vērtē, rīkojies.
5. Lai nodrošinātu kvalitātes vadīšanas procesus, iespējams, „Aldaris” izmanto Išikavas „asakas” diagrammu, kas tiek pielietota, lai noteiktu problēmu cēloņus.
6. Lai skaidrāk izprastu problēmu un noskaidrotu tās ieviešanās procesu vai sasniegtu kādu no mērķiem, iespējams, tiek pielietota koka diagramma, kas atspoguļo vispārīga faktora iztirzāšanu specifiskākos un līdz ar to konkrētos faktoros.
7. Uzņēmumā „Aldaris” tiek pielietota Lean un Kaizen kvalitātes vadīšanas metods. Kuru iespaidā pieaug darba ražīgums, tiek samazinātas izmaksas, tiek novērsti defekti ražošanas procesā, tiek likvidētas liekās darbības procesos, tādejādi samazinot izmaksas, tiek samazināti nevajadzīgi uzkrājumi, kā arī optimizēti procesi, samazinot tiem patērēto laiku.
8. Pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas vadības sistēma HACCP atbilst standartam ISO 22000:2005. Tā paredz visu procesu izvērtēšanu no produkta nekaitīguma jeb drošuma viedokļa (sākot ar pārbaudītu izejvielu iegādi un beidzot ar gatavā produkta izplatīšanu).
9. Vides pārvaldības sistēma atbilst standartam ISO 14001:2004. Tā paredz apzināt, izvērtēt un mazināt uzņēmuma darbības ietekmi uz apkārtējo vidi.
10. Arodveselības un darba drošības vadības sistēma atbilst standartam OHSAS 18001. Tā paredz uzņēmuma rūpes par darbinieku veselību un drošību, apzinot un kontrolējot visus iespējamos darba riskus.

Коментарий редакции
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,98 €
Комплект работ Nr. 1332775
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация