Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:320170
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.04.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Sniegtā pakalpojuma raksturojums    4
1.1  Pakalpojuma klāsts    4
1.2.  Pakalpojuma sniegšanas pamatojums un apjoms    5
1.3.  Pakalpojuma sniegšanas tehnoloģija    6
2.  Tehnoloģiskais apraksts    8
3.  Darbaspēks un darba samaksas sistēma    9
4.  Vides un darba aizsardzība    11
  Secinājumi    12
  Bibliogrāfiskais saraksts    13
Фрагмент работы

A/S „Softex Latvia” ir lielākās Lietuvas informācijas tehnoloģiju un telekomunikāciju grupas "Sonex Grupe" meitas uzņēmums, kas savu darbību Latvijā uzsākusi 2000.gada nogalē, un savas darbības laikā ir pierādījusi savas spējas nozīmīgu e-pārvaldes risinājumu izstrādē un lielu projektu realizācijā.
A/S "Softex Latvia" galvenais darbības virziens ir kompleksu IT risinājumu izstrāde, sākot no IT un e-pārvaldes stratēģijas izstrādes, procesu un sistēmu analīzes, programmatūras izstrādes līdz ieviešanai, integrācijai, uzturēšanai, lietotāju un tehniskajam atbalstam, konsultācijām un apmācībām.
IT jomas transformēšana palīdz klientiem uzlabot saimniecisko darbības rezultātus, jo tiem nav jāuztraucas par IT problēmām un tādējādi var visus spēkus veltīt uzņēmumu pamatdarbībai. IT jomas transformēšana ir vērsta uz IT pamata procesu, zināšanu un risinājumu racionalizāciju, pārprojektēšanu un uzlabošanu tā, lai piedāvātu atbilstošus risinājumus Latvijas pašvaldības, valsts pārvaldes un uzņēmējdarbības efektivitātes uzlabošanai. Līdz ar to A/S „Softex Latvia” kļūst par organizāciju, kas būs līderis IT jomā Latvijas teritorijā un spēs nodrošināt savus klientus ar augstas kvalitātes servisu atbilstoši pasaules labākajai praksei, radot klientu biznesam maksimālu papildus vērtību.
Tas nozīme kā uzņēmuma klienti ir Latvijas pašvaldība, valsts pārvalde un citi uzņēmumi, kas izmanto A/S „Softex Latvia” pakalpojumus, lai uzlabotu savu darbību. Savu produktu un risinājumu izstrādē uzņēmums izmanto jaunākās tehnoloģijas un šī kompānijas darbinieki ir augsti kvalificēti speciālisti šo tehnoloģiju pielietošanā, ko apliecina iegūtie sertifikāti, izglītība un pieredze lielu projektu realizācijā.
Uzņēmuma galvenais mērķis ir nodrošināt klientu vajadzību pēc informācijas tehnoloģiju pakalpojumiem, tādējādi veicinot savu klientu darbības efektivitāti, kas savukārt nodrošinātu ilgtermiņa sadarbības iespējas.
Darba mērķis ir izpētīt šo uzņēmuma darba vadīšanu. Lai sasniegtu darba mērķi ir jāveic sekojoši uzdevumi:
1.jāizanalizē uzņēmuma darbinieku struktūru
2.jāizpēta izmantotu tehnoloģiju un pakalpojuma raksturojums.
A/S „Softex Latvia” nodrošina savus klientu ar IT risinājumu izstrādi - sākot no IT un e-pārvaldes stratēģijas izstrādes, procesu un sistēmu analīzes, programmatūras izstrādes līdz ieviešanai, integrācijai, uzturēšanai, lietotāju un tehniskajam atbalstam, konsultācijām un apmācībām.
Patreiz šīs uzņēmums sniedz šāda veida pakalpojumi:
e-pārvaldes un IT stratēģiju izstrāde. Ilglaicīgas un kvalitatīvas IT risinājuma attīstības stratēģija ļauj Jūsu organizācijai atbildēt uz mūžīgo jautājumu: “Vai tas, ko mēs pašlaik darām un iepērkam, ir optimāls risinājums mūsu ilglaicīgām vajadzībām?”.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация