Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:951050
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 25.08.2008.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Problēma    4
2.  Vides analīze    5
3.  Mērķis    7
4.  Mērķauditorijas raksturojums    9
5.  Darba uzdevumi    10
6.  Laika plāns    14
7.  Budžets    15
7.1.  Darbinieku atalgojums    16
8.  Radošās idejas    17
8.1.  Sauklis    19
8.2.  Vizuālie izteiksmes līdzekļi    19
9.  Komunikācijas kanāli    21
10.  Efektivitātes vērtējums    25
Фрагмент работы

Ievads

Ikviena uzņēmuma galvenais mērķis ir gūt peļņu, lai to sasniegtu tiek izmantoti dažādi līdzekļi un viens no tiem ir reklāma. Šis reklāmas kampaņas projekts tiek izstrādāts, lai novērstu SPPA komunikācijas problēmas ar mērķauditorijām. Nepieciešama reklāma, kas spētu uzlabot radušos situāciju un informācijas aprites kvalitāti.
SPPA ir hronisks informācijas deficīts attiecībā uz sabiedrību. Šis zīmols plašākai sabiedrībai nav zināms, nav izveidojies viedoklis, tas nav atpazīstams. Patreizējā situācija augstskolas komunikācijā ar sabiedrību ir vērtējama, kā zema. Netiek plašāk izklāstīts par fakultatīvajām studiju iespējām šajā augstskolā, tādēļ bieži vien par SPPA rodas iespaids, ka šeit var studēt tikai psiholoģiju. Dezinformācija, neļauj piesaistīt potenciālos studentus, kuriem varētu interesēt augstskolas piedāvātās mācību iespējas.
Darba mērķis ir paaugstināt informētību par SPPA mērķauditorijās. Ar reklāmas palīdzību radīt interesi par augstskolu, radīt pozitīvu priekšstatu un mudināt studentus (potenciālos) uz aktīvu rīcību – meklēt informāciju par SPPA internetā, apmeklēt augstskolas rīkotās atvērto durvju dienas, kļūt par jauno SPPA studentu.
Projekta galvenais uzdevums ir radīt reklāmas objektu – SPPA autobusu, kas bezmaksas vadās interesentus ekskursijā no izstādes „Skola” uz SPPA un piedāvās īsu ieskatu studiju programmās, dažādus interesantus faktus specialitātēs, kā arī brīvākas atmosfēras radīšanai, interesenti ekskursijas laikā varēs baudīt tēju un cepumus. Vēlāk šo pašu reklāmas objektu izveidot par vides reklāmu, kā sabiedrisko transportu, kas kursē pa Rīgas ielām. Šo vides reklāmu pastiprinās interneta reklāmas - baneri, kas veidoti vienotā stilā, lai spētu uzrunāt publiku pareizajā laikā un vietā mudinot uz darbību.
Kampaņas sākums paredzēts uz izstādes „Skola 2009” sākumu – 28.03.09. līdz pat jūnija beigām. Attiecīgi, vadoties pēc laika perioda, baneri tiek publicēti ar dažādu intensitāti. Reklāmas internetā parādās sākot no, Skola 2009” sākšanās, līdz jūnija beigām. Arī otrs šīs reklāmas kampaņas pasākums paredzēts šajā laika posmā, no 28. februāra līdz pirmajam martam ar intervālu līdz aprīļa pēdējai nedēļai, kad autobuss kursēs ekskursijās no izstādes „Skola” uz SPPA.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация