Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:222915
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.12.2008.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Pirmais iespaids par uzņēmumu rodas jau redzot uzņēmuma ēku no ārpuses. Šajā gadījumā tas ir maldīgs, jo ēka patiesi izskatās jauki – ir skaisti atrestaurēta nama fasāde, plastmasas durvis, glīti logi , būtībā viss, kas vien var veidot labu iespaidu par uzņēmumu. Bet apmeklējot šo uzņēmumu un izmantojot tā sniegtos pakalpojumus labais iespaids zūd. Uzņēmumam ir ļoti izdevīga atrašanās vieta – Liepājas centrs.
Interjers pamazām tiek labots un mainīts, bet pagaidām omulības sajūtu nerada. Grīdu klāj jau nolietojušās flīzes, kas vietām ir sadrupušas. Apkalpošanas lodziņi ir jāatjauno un jāmodernizē. Arī sienas vajadzētu pārkrāsot. Ļoti daudz interjera elementu ir palikuši no Padomju laikiem. Tomēr VA/S “Latvijas pasts” ir sarosījies un cenšas ko darīt lietas labā: ir nomainīti krēsli, ārdurvis. Cerams, ka ar to tas viss neapstāsies un mums Liepājā būs ļoti jauka pasta galvenā nodaļa.
Apgaismojums ir nepietiekams un cilvēkiem ar vāju redzi ir ļoti grūti. Tajā daļā, kur atrodas personāls, ir nolietojušās dienasgaismas lampas, bet pārējā daļā – samērā vājas parastās lampas. Skaidrā dienas laikā papildus apgaismojumu dod saule, kas iespīd pa logiem. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация